vvojt Napisano 14 Września 2014 Napisano 14 Września 2014 Witam powielam post bo napisałem w złym dziale przepraszam Wczoraj wieczorem najechałem na kawałek drewna który podbity przez przednią oponę uderzył w wózek przerzutki RD M786. i go złamał Czy można gdzieś kupić sam wózek ? i jak sprawdzić jaki długi był ten złamany nie mogę znaleźć żadnych oznaczeń rozmiaru jest tylko naklejka z napisem mn LG .Jeśli już kupować przerzutkę to czy warto dołożyć kasy do XTR RD-M986 ? Rowerek mam miesiąc ehh ? PS nie moglem dodac kodu z fotosika daje wiec link http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b6a39acafd3dcbb6.html
Gość JGa Napisano 14 Września 2014 Napisano 14 Września 2014 jeżeli złamałeś tylko wewnętrzną część, a ta zewnętrzna pozostało prosta lub wygięta jest tylko nieznacznie to jak najbardziej, można dokupić tą wewnętrzną pęknięta część
Mod Team Puklus Napisano 14 Września 2014 Mod Team Napisano 14 Września 2014 W zasadzie można tam nawet kawałek blachy dać A pasować powinna z każdej jednej przerzutki, byle się rozstaw śrub zgadzał.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.