Skocz do zawartości

[rama] xtc advanced 27.5 3 modyfikacja na 142/12

tomi85

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Też mi nowina... DT zawsze ceniło sie jak smok, nawet w momencie kiedy ich plastikowe sprzegła w zaciskach rozlatywały sie w plauchach na sam dżwiek zbliżajacej sie procedury zaciskania  :icon_mrgreen: 

Szacunek...

I.

Napisano

nie prawda....

zacisk ten co ja kupiłem kosztował zaledwie 107 zł a tamten przeszło 200 zł bo jest do gianta dedykowany pewnie ;/

ehhhh

• Mod Team
Napisano

... wyjszło Ci 200 coś gdyż dokonałeś prostego przeliczenia GBP-PLN. A to błąd... Po uwzglednieniu sytuacji ekonomicznej w danej strefie walutowej oraz ilości czasu jaki potencjalny nabywca musi pracować na ów zacisk nad Tamiza i nad Wisłą wyjdzi że wcale nie pogięło i relatywnie taniej w UK niz w PL, pomimo że matematyka podsuwa inne rozwiazanie :)

Szacunek...

I.

• 2 miesiące temu...
Napisano

Z okazji mojego pierwszego postu: Witam Szanowne Forum.

Do w/w haków giant X12/142 upgrade kit zastosowałem oś novatec X12/142 w standardzie shimano.

Kupiłem ją w e-bmx.pl (89,90zł) - niestety teraz widzę, że teraz została tylko ośka w standardzie syntace - ta nie pasuje!

pozdrawiam.

• Mod Team
Napisano
Po uwzglednieniu sytuacji ekonomicznej w danej strefie walutowej oraz ilości czasu jaki potencjalny nabywca musi pracować na ów zacisk nad Tamiza i nad Wisłą wyjdzi że wcale nie pogięło i relatywnie taniej w UK niz w PL

Tylko ku***** pracujemy w Polsce i żyjemy w Polsce. I tu się rodzi frustracja na to w jakim państwie mieszkasz.

Do autora tematu, kupując ramę ALUMINIOWĄ za 2000 zł wydanie 200 zł na zacisk już chyba nie powinno być problemem.

P.S nie obrażając nikogo, ale kto przy zdrowych zmysłach kupuje ramę aluminiową za 2000 zł :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...