Exodiss Napisano 20 Września 2014 Autor Napisano 20 Września 2014 Teraz jest lepiej, aczkolwiek klamki mogły by być nieco niżej . Ale suma sumarum jak za 400 zł to nie ma co oczekiwać cudów, przynajmniej osprzęt nie jest no name i jeździ się fajnie, siodełko świetne. Nic tylko jeździć ;]
marian600 Napisano 20 Września 2014 Napisano 20 Września 2014 Możesz też kupić sobie klamki i będzie o wiele wygodniej. Nowe tektro są za jakieś 60 zł i mają o wiele wygodniejszy chwyt niż takie klasyczne. Tektro RL340 jakbyś chciał gdzieś poszukać.
Exodiss Napisano 20 Września 2014 Autor Napisano 20 Września 2014 Oo dzięki wielkie. Mam obecnie nowe hamulce Tektro i jestem zadowolony wiec chyba się skuszę
marian600 Napisano 22 Września 2014 Napisano 22 Września 2014 Akurat ten model mogę polecić osobiście. Zapomniałem dodać w poprzednim poście. Mam u siebie i dziewczyna też ma. Do tego na takiej kierze będzie od razu lepszy kąt do klamki i chwyt na klamce.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.