Skocz do zawartości

[Rama]Level A2- A4

djmac

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Otoz wlasnie jak wyzej gdize mozna kupic takowa ramke ? w jakiej moze byc cenie ? i czy wogole jest sens ja kupowac ?? czy jest dobra, chcialbym aby posiadacze tych rowerkow jesli moga wypowiedza sie badz tez osoby zorientowane w tym sprzecie :) troche chaotycznie napisalem ale mam nadzieje ze mnie zrozumiecie :) najlepiej z ubieglego roku gdyby byla, nie z 2006

Napisano

No dobra ta co podales fajna ramka tyle ze chcialbym jeszcze na niej malowanie z levelka :)

Bo w Krossie to pewnie nie ma mozliwosci kupna samej ramy ? nie orientujecie sie ??

Napisano

a co za roznica z tym malowaniem?

nie chyba nie ma mozliwosci

czasami pojawiaja sie pojedyncze sztuki na allegro - przewaznie po Skoda Auto MTB poniewaz ci co wygrywaja dostaja a2 i a4

Napisano

A nie lepiej kupic caly rower? :wink:

jasne ze lepiej ale :P

:D zeby to bylo tylko takie proste jak to brzmi :)

na bank jeszcze nie napadlem :P

• 2 lata później...
Napisano

Hm, chciałbym kupić ramę levela A6 i A8 z lat 2006-2008, mogłaby być używana, koniecznie w rozmiarze 17. Gdzie można taką nabyć? Na allegro i w serwisie krossa jej nie ma.

Napisano

jabol czekaj na okazje :) co do ram krossa to nie mam jak na razie zastrzeżeń (jeszcze jest cała przebieg jakieś 4000km nie oszczędzana :) )

Napisano

ja też mam a2 rocznik 2007 jest świetna ma przebieg około 15000 po lekkim terenie i nosi niewiekie ślady używania może będe sprzedawał całego ale to w czerwcu cena będzie w okolicach 600 szczeguły na pw. ramka jest suter wygodna. polecam ja będe zmieniał na a10 bo chce troszke w zawodach sie sprubować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...