Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Mam nadzieje, 60mm bym musiał zamawiać. Nie wiem czemu, ale ten avatar mi sie nie podoba. Juz wiem co bede mial na avku jak już złoże rower :D

Edytowane przez Mardrom
Napisano (edytowane)

to sa chyba obrecze do wentyli klasycznych albo samochodowych tak mi sie wydaje..Powinienes napompowac wkoncu tylko mala czesc wentla wlazi w popme :)

zawsze mozesz kupic przejsciowke z tej presty na samochodowy wtedy moze bedzie latwiej..

Edytowane przez robertocarlos
Napisano

No wlasnie tez tak myslalem- nakrecic na preste i pompowac pompką do schraderów- wtedy by bylo baaardzo łatwo. Opony do mnie wyruszyły! Juz nawet sa w kurierskiej sortowni :D Jutro zdjęęęęęciaaaaaa :D

Napisano

Werbleeeee!!!

9f5acaa77ef7.jpg

...

...

...

...

...

BOOM

10cb29def282.jpg

8d102731eab6.jpg

879e8aafa0d1.jpg

Obręcze wyglądają jakby były żółte ale trudno :D
Kupilem adapter presta-Av i wszystko git <3

Napisano

Wszystko na pewno lepiej wygląda niż poprzednio. Ja bym pomyślał nad zmianą ramy bo coś w niej nie pasuje do reszty, ale to tylko moje zdanie.

Dobra robota. Daj znać jak wrażenia z jazdy.

Napisano

No chuda jest ale jakbym chciał wsadzić jakąś rame na wzór meridy reacto 909 to bym sie nie wypłacił :D Też mi się podobają takie "obudowane" ramy

Napisano

Z drugiej strony zaczynałem przygode z kolarstwem na Orii Special TT.09 i mam z takimi ramami naprawdę dobre wpsomnienia więc aż tak mi kształt tej obencej nie przeszkadza. Cieszę sie z tego bo jakby mi sie uwidziało kupic cos lepszego to nie ma zmiłuj- znowu by mnie zabolało niepotrzebnie po portfelu

Napisano

tak patrze na foty i powiem Ci szczerze ze ladniej by wygladal jakby rama byla jednolitego koloru,cala czarna matowa albo zielona bo te paski troche raza w oczy chyba ze na zywo wyglada lepiej bo zdjecia to zdejcia.Korba pieknie by sie wyrozniala na tle czerni a jest niezla ..

Napisano

W Sumie spróbuję się temu przyjrzeć. Na żywo wygląda jakieś 100 razy lepiej, ale nie jestem w stanie tego uchwycić na zdjęciach- jak widzisz nawet obręcze wyglądają jak żółte... Wezmę chyba się za przerobienie roweru na cały czarny i zaraz wrzucę fotkę (oczywiscie mowie o gimpie).

Napisano

hehe ciekawie wyszla rama jakby plaska byla..no nic mi sie podoba czarny ale tak ajk jest obecnie z tymi zielonymi wstawkami na zywo moze tez wygladac super..czekamy na reszte czesci i pierwsza jazde ..

Napisano

Reszta czesci w postaci... łańcucha! Nie chcę zakładać tego, który miałem w szosie przed renowacją bo to 3/32 a takie coś to by była fuszera przy zębatce typu single. Pewnie jeszcze w tym tygodniu zamowie dartmoora i .... bede musial czekać aż asfalt wyschnie ;)

Napisano

Pomyślę o tym bardzo poważnie, jesli tylko malowanie nie przetrwa zimy :D Teraz to by była fuszera jakbym na bezbarwny walnął po prostu czarny mat i skończył z tematem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...