Rulez Napisano 4 Września 2014 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 No i bardzo dobrze, obecnie mają ciekawe i atrakcyjne cenowo rowery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remlik Napisano 4 Września 2014 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 jakby ktoś chciał się wybierać...licytacja odwołana A to dobrze (podwójnie) - raz, że nie udało mi się wybrać, dwa, że faktycznie szkoda by było tej firemki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpoya Napisano 6 Września 2014 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Ja kupilem norteca i jestem bardzo zadowolony, wymienilem sobie kilka rzeczy i za 3tysiace mam dobry rower:) takze polecam mozna wyrawac bardzo tanio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pinio03 Napisano 8 Września 2014 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Znam bardzo dodrze sytuację porducenta rowerów NORTHTEC. Jest jedna z firm, które wprowadziła na polski rynek rower na kołach 29" i 27,5". Czy to są rowery warte polecenia pozostawię ocenę innym użytkownikom. Co do sytacji finansowej. Nic nie wiem o kłopotach finansowych producenta. Wiem, że będzie się wystawiał na BIKE-EXPO Kielce z nową kolekcją. Raczej byłoby to dziwne dla upadającej firmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpoya Napisano 8 Września 2014 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 chyba macie bledne informacje firma ma sie dobrze nawet bardzo dobrze, dzis dzwonilem do sklepu w ktorym kupilem rower z zapytaniem i nic nie wiedzial i tez mowil ze bedzie mial nowa kolekcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 4 Października 2014 Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Odświeżę trochę temat ponieważ znalazłem ofertę Northeca na 2015 http://nrowery.pl/doc/northtec_2015.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 5 Października 2014 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Fajnie, tylko piasty RM66 w rowerze z osprzętem XT to profanacja ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 5 Października 2014 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Oszczędzają Ale dobrze że firma nie padła, będzie większa konkurencja i być może lepsze ceny na koniec sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shiryu Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Ich MTB wyglądają bardzo przyjemnie. Szkoda, że oszczędzili na amortyzatorze w crossach. Niby przy skoku 63 mm łatwo o wymianę, ale i tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.