WAK Napisano 31 Sierpnia 2014 Napisano 31 Sierpnia 2014 Posiadam obecnie takie napinacze - Force Singlespeed SS: Chciałbym zmienić je na takie - Force Singlespeed: Raczej nie da rady, prawda? Nie za bardzo wiem, o co zaprzeć te dwie śrubki... Bo chyba nie o krawędzie haków? To raczej pod inny typ ramy?
WAK Napisano 31 Sierpnia 2014 Autor Napisano 31 Sierpnia 2014 Ramę z hakami, jak poniżej: Oryginalne napinacze powinny wyglądać tak:
Mod Team Puklus Napisano 31 Sierpnia 2014 Mod Team Napisano 31 Sierpnia 2014 Te Gwiazdkowe spokojnie możesz zamontować.
WAK Napisano 1 Września 2014 Autor Napisano 1 Września 2014 Czyli zaprę się jednak o krawędzie.... Dzięki za podpowiedź. Mam dalsze pytania o haki, ale to w innym wątku, gdzie traktuję temat szerzej.
Mod Team Puklus Napisano 1 Września 2014 Mod Team Napisano 1 Września 2014 Jak sie przypatrzyłem ten drugi także swobodnie będzie pasował gdyż oprze się na tyn zgrubieniu, w którym jest gwint i można go przesuwać.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.