bart2005 Napisano 27 Sierpnia 2014 Napisano 27 Sierpnia 2014 Witam jak w tytule, niestety ze względów zarówno zdrowotnych jak i własnego lenistwa zapuściłem się do takiej wagi. Kiedyś dużo jeździłem na rowerze, obecnie od 10 lat praktycznie w ogóle, moja kondycja jest zerowa. I tutaj właśnie zaczyna się problem, ponieważ jest dużo tematów o tym jak wybrać rower, ale praktycznie nigdzie nie spotkałem się z uwzględnieniem takie czynnika jak otyłość kupującego. Poszukuję zatem roweru górskiego przede wszystkim dobranego pod moją wagę (oraz wzrost 176cm) do spokojnych przejażdżek przede wszystkim po mieście oraz okazyjnie po leśnych ścieżkach. Budżet jaki chciałbym przeznaczyć to 1500 do 2500zł aczkolwiek wolałbym w dolnej granicy.Z góry dziękuję za pomoc
Mod Team safian Napisano 27 Sierpnia 2014 Mod Team Napisano 27 Sierpnia 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.