Art1987 Napisano 26 Sierpnia 2014 Napisano 26 Sierpnia 2014 Witam. Mam pytanie do szanownych kolegów. Chcę kupić rower Author Airline z 2014 roku i mój dylemat polega na tym że mam 198cm i 124kg (nie jestem spasiony) nie wiem czy ten rower wytrzyma moją wagę chcę jezdzić głównie po drogach asfaltowych ścieżkach rowerowych chodnikach z kostki brukowej i od czasu do czasu po mało agresywnych ścieżkach leśnych czy ten rower to wytrzyma i czy będzie dla mnie dobry. Proszę o każdą myśl dziękuję Nikt nic nie poradzi ??
Wodzu Napisano 26 Sierpnia 2014 Napisano 26 Sierpnia 2014 Myślę że może spokojnie kupić ten rower. Zachowując rozsądek podczas użytkowania nic mu nie będzie. Możesz też pomyśleć o crossach Unibike, które o ile pamiętam mają limit wagowy jeźdźca do 130kg.
Mod Team Puklus Napisano 26 Sierpnia 2014 Mod Team Napisano 26 Sierpnia 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.