Skocz do zawartości

[mtb] do 1000zł/raczej używany

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

tak to znana marka nawet nieźle sie reprezentuje jakby jeszcze zeszli z ceny to byłoby super roweru na kołach 26" cięzko uszosowic  założysz opony typu slick ale dużo na predkości nie zyskasz rower crossowy tez nie jest na ciężki teren z jednego roweru nie zrobisz szosowego i terenowego nie ma rowerów uniwerslanych za wyjątkiem przełaja ale to inna liga

Napisano

osprzetem nie zabija ale zawsze cos można później zmodernizować ale ja bym szukał czegoś lepszego ten rower ma zwykła głowkę w ramie późnie będzie problem z kupieniem do niego amortyzatora gdyz pod te koła amortyzatory produkuja w systemie tapered ale wybór do Ciebie należy

Napisano

Kupno nowego roweru z amortyzowanym widelcem w cenie do 1000zł., to jeden z wielu błędów nowych kupujących. Trzeba przemyśleć tą kwestię, za taką kwotę (1000zł.) można kupić nowy widelec amortyzowany a i to nie będzie najwyższa półka, a Ty chcesz za tyle mieć cały rower. Wnioskując amortyzator w rowerze za 1000zł. to jedynie tzw, pic na wodę, amortyzować dobrze nie będzie, a jedynie pochłonie energię która powinna napędzać koła, a będzie napędzać amortyzator. Nie wiem czemu nikt wcześniej nie poruszył tego tematu.

Napisano

W Lazaro jest blokada amortyzatora, rower jest cięższy niż na sztywniaku, ale kiedy chce to go wyłączam, a kiedy chce to mi pomaga, amortyzując nierówności. Do teraz jeżdżę Hexagonem V3 z "amortyzatorem" Zooma, i potrzeba mi coś trochę lepszego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...