lyski Napisano 4 Lipca 2006 Napisano 4 Lipca 2006 No to tak wczoraj kupilem te Black Boxy chodzilo wszystko spoko troche poskakalem a dzis rano wstaje i tarcza co i raz mi obciera o klocek.Jak to wyregulowac? Pomozcie
Ulf Napisano 4 Lipca 2006 Napisano 4 Lipca 2006 No to tak wczoraj kupilem te Black Boxy chodzilo wszystko spoko troche poskakalem a dzis rano wstaje i tarcza co i raz mi obciera o klocek.Jak to wyregulowac? Pomozcie Sprawdz czy tarcza nie odkrecila Ci sie czasem od piasty. Pozdrawiam
Feno Napisano 4 Lipca 2006 Napisano 4 Lipca 2006 Obcieranie tarczy o klocki to norma, zwłaszcza jak się skacze. Nie przejmuj sie tym ;- ) Spróbuj może trochę poregulować pokrętłami przy hamulcu.
Pawciu Napisano 4 Lipca 2006 Napisano 4 Lipca 2006 na poczatku kazda tarczowka musi sie dotrzec troche wiec nie przejmuj sie, zacznij sie zastanawiac po ok 50-100km jesli dalej bedzie obcierac, a regulowac lekko sie chyba da, w moim unique jest regulacja srubami zaraz przy adapterze
SZYMON 21 Napisano 18 Września 2006 Napisano 18 Września 2006 To nie tak latwo ustawic ja tez sie meczylem z tym tez mam black boxa z tylu 180 a z przodu 203 ale teraz tak sie dotarla ze jednym palcem naciskam klamke i hamuje na asfalcie z piskiem a przud to juz nie wspomne normalnie zyleta w miejscu staje na przednim kole
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.