amarmolada Napisano 14 Sierpnia 2014 Napisano 14 Sierpnia 2014 Witam! Jestem laikiem, chciałbym nabyć dla siebie rower górski do jazdy asfalt+góry. Mój wzrost 180cm. Zależy mi, aby rower pomimo niskiej ceny(tak wiem, porządne rowery kosztują wieksze pieniadze) długo mi słuzył i by był on najlepszy z tego przedziału cenowego. Zastanawiam się, czy dobrym pomysłem jest nabycie takiego roweru przez internet(czy zdarza się, że ceny są nizsze niz w sklepach rowerowych?). Oto moje typy/propozycje, nad ktorymi sie zastanawiam: Unibike Fusion GTS Unibike Mission, Kellys Viper 30, Kross Hexagon X5, Merida Matts 20-V, Giant Revel 1. Kellys Viper 40 Kross Hexagon X3 Kompletnie się nie znam na tym. Rower ma słuzyc rekreacji. Liczę na Waszą pomoc, pozdrawiam.
Mod Team safian Napisano 14 Sierpnia 2014 Mod Team Napisano 14 Sierpnia 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.