Kosmita Napisano 3 Lipca 2006 Napisano 3 Lipca 2006 SKLEP SKOKADRENALINY.PL Proszę o wszelkie opinie na temat tego sklepu. Czy on wogóle istnieje, jeżeli istnieje, czy nadal funkcjonuje, jeżeli funkcjonuje, czy jest to sprawdzony sklep, itd. Dzięki, pozdrawiam
YogiSC Napisano 4 Lipca 2006 Napisano 4 Lipca 2006 SKLEP SKOKADRENALINY.PL Proszę o wszelkie opinie na temat tego sklepu. Czy on wogóle istnieje, jeżeli istnieje, czy nadal funkcjonuje, jeżeli funkcjonuje, czy jest to sprawdzony sklep, itd. Dzięki, pozdrawiam Jakis czas temu wysyłałem maile z pytaniami dotyczacymi czesci, SKLEP NIEODPOWIEDZIAŁ !! moze poszukaj innego sklepu jest wiele innych,lepszych, tanszych...
adass Napisano 4 Lipca 2006 Napisano 4 Lipca 2006 mam tam taki drobiazg zamowiony.....od okolo miesiaca do tej pory zadnej reakcji na maile....widocznie skrzynke tez przenosza :D:D
Kosmita Napisano 4 Lipca 2006 Autor Napisano 4 Lipca 2006 moze poszukaj innego sklepu jest wiele innych,lepszych, tanszych... zapewne poszukam - jest dużo lepszych, tańszych, a przedewszystkim pewnych sklepów internetowych taki jak np. Arnik (którego bardzo polecam ) , ale teraz tylko w tym sklepie doszukałem się bardzo tanich opon Continentala Escape Pro - 54zł. W każdym innym sklepie te opony są już po "normalnej" cenie, a tam jeszcze w "nienormalnej" - tylko co z tego... najwidoczniej nikt nic nie zaktualizował Dzięki wszystkim za odpowiedzi, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.