Gooner98 Napisano 11 Sierpnia 2014 Napisano 11 Sierpnia 2014 Witam. Na początek napiszę, że jestem nowy i przepraszam jeśli źle założyłem temat. Interesuję się kolarstwem od ok. roku. Mam 15 lat i chciałbym rozwijać się w tym sporcie. Dlatego mam kilka pytań do doświadczonych tutaj użytkowników. Dodam jeszcze, że jak na razie jeżdżę moim rowerem MTb tj. Kross level a2. -Co polecacie zrobić ? Czy na razie opony które mam na szosowe i tak jeździć do czasu aż uzbieram pieniądze na nowy rower czy może sprzedać mój MTB a za to kupić szosówkę? -Ile km dziennie powinno się przejeżdżać? -Jaki jest trening poza rowerowym? -Czy powinienem przejść na dietę jakąś specjalną? Mierzę 176cm i ważę 63kg. -i na koniec najważniejsze pytanie: Czy jest możliwość zrobienia kariery skoro w moim małym mieście nie ma żadnego klubu kolarskiego ?
Fenthin Napisano 11 Sierpnia 2014 Napisano 11 Sierpnia 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.