Forest89 Napisano 7 Sierpnia 2014 Napisano 7 Sierpnia 2014 Witam. Możecie koledzy sprawdzić ten rowerek? http://allegro.pl/rower-trek-superfly-6-2014-reba-xt-slx-dtswiss-i4487825495.html Bardzo mi się podoba rowerek. Nówka na tą chwilę po rabacie w jednym sklepie jak pytałem to 4700 zł. Początkowo chciałem czekać na Superfly 6 2015, ale będzie on za kilka miesięcy a cena będzie w okolicach 6k pln. Rowerową przygodę dopiero zaczynam. Trasy głównie asfaltowe i szuter. Moja waga 85kg, wzrost 178cm, nie jestem pewny czy rama 19,5" będzie do mnie ok...
Tomek21001 Napisano 7 Sierpnia 2014 Napisano 7 Sierpnia 2014 Rower jak rower,skoro sprzedający twierdzi,że 100% sprawny,to tak pewnie jest. Teraz fakty : - piszesz,że nowiutki możesz mieć ok.1000 drożej......o tyle jest ta gra. -rower zjechał conajmniej jedną kasetę i komplet opon ( kaseta lekko licząc 2-3 tys km w terenie,chyba że ktoś strasznie nie dba i katuje to mniej,tym gorzej dla Ciebie) - nie przeplata się kół na szersze obręcze do jazdy z fotelikiem/po szosie - do takich zastosowań nie zmienia się też manetki,czy przerzutek. - Pszczyna to prawie góry. Jednym słowem,wszystko wskazuje,że rower był używany zgodnie z przeznaczeniem,czyli do jazdy w terenie (jak ciężkim i jak ostro poza właścicielem nikt Ci nie odpowie) Sam sobie odpowiedz,moim zdaniem,jeżeli różnica faktycznie jest 1000,to tak używany rower jest drogi.
Forest89 Napisano 8 Sierpnia 2014 Autor Napisano 8 Sierpnia 2014 Dzięki za odpowiedź. Jednak się chyba zdecyduje czekać na Superfly 6 2015. Co nowe to nowe
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.