Thalatta Napisano 5 Sierpnia 2014 Napisano 5 Sierpnia 2014 Cześć jestem tu nowa i szukam chętnych na wspólny jednodniowy, raczej lekki (jeśli można to tak ująć) wypad na Jurę w weekend. Pomyślałam o Złotym Potoku, ale może ktoś zna inne przyjemne jurajskie szlaki, a do tego miałby jeszcze ochotę się wybrać? pozdrawiam M
flyman Napisano 5 Sierpnia 2014 Napisano 5 Sierpnia 2014 Ja to bym chetnie sie przejechal bo to parwie moje okolice, ale planuje wypad w gory potestowac nowy nabytek. Polecam rowniez Sokole Góry oraz okolice Zawiercia, Myszkowa i Poraju, ktore sa na trasie pociagu z Katowic, a moze jakies gory?
Lukas1995 Napisano 5 Sierpnia 2014 Napisano 5 Sierpnia 2014 Ja planuję na sobotę Ogrodzieniec i Zawiercie.
05cris05 Napisano 5 Sierpnia 2014 Napisano 5 Sierpnia 2014 Jak Ogrodzieniec to zapraszam do Parku Rozrywki, mój Focus zawsze tam stoi a hyc odpalę coś może za free jak się uda
rozzobike Napisano 5 Sierpnia 2014 Napisano 5 Sierpnia 2014 Ja planuję na sobotę Ogrodzieniec i Zawiercie. Witam , własnie myślałem o trasie Za-cie - Podzamcze-Świniuszka , może okolice Rzędkowiec , itp. Jako , że w Za-ciu już nie mieszkam 12 lat i troche zapomniałem chętnie zabiore się z kimś kto lepiej zna trasy - profil zdecydowanie pod MTB [ podjazdy , zjazdy ,czasami można rower wziąć na plecy ...jak najmniej asfaltu. Jak ktoś ma jakiś track - można pomyśleć
Thalatta Napisano 5 Sierpnia 2014 Autor Napisano 5 Sierpnia 2014 Ja planuję na sobotę Ogrodzieniec i Zawiercie. Chętnie bym wypróbowała tamtejsze trasy:) również preferuje jak najmniej asfaltu, ale niekoniecznie noszenie roweru na plecach...chociaż, jeśli nie będzie innego wyjścia...;p Pomysł jest.
Phenixa Napisano 6 Sierpnia 2014 Napisano 6 Sierpnia 2014 Też chętnie wybrałabym się na Jurę, ale mogę dopiero przyszły weekend.
rozzobike Napisano 8 Sierpnia 2014 Napisano 8 Sierpnia 2014 Chętnie bym wypróbowała tamtejsze trasy:) również preferuje jak najmniej asfaltu, ale niekoniecznie noszenie roweru na plecach...chociaż, jeśli nie będzie innego wyjścia...;p Pomysł jest. coś takiego na niedzielę ?? ostatni post : http://www.forumrowerowe.org/topic/154955-zawiercie-niedziela-900/ ???
krzysiek54322 Napisano 8 Sierpnia 2014 Napisano 8 Sierpnia 2014 witam Ktoś chętny na mały wypad po Jurze. w niedziele ?
severian Napisano 9 Sierpnia 2014 Napisano 9 Sierpnia 2014 Cześć jestem tu nowa i szukam chętnych na wspólny jednodniowy, raczej lekki (jeśli można to tak ująć) wypad na Jurę w weekend Ja planuje jutro się wybrać w teren.Pociągiem do Wiesiółki,potem Pustynia Błędowska.A potem się zobaczy-najpewniej o Ogrodzieniec też zahaczę.Powrót pociągiem z Zawiercia.Nie mam ustalonej marszruty.Ta okolica jest ok: stężenie piasku i kamieni w normie.Dużo polnych dróg.
Thalatta Napisano 9 Sierpnia 2014 Autor Napisano 9 Sierpnia 2014 coś takiego na niedzielę ?? ostatni post : http://www.forumrowerowe.org/topic/154955-zawiercie-niedziela-900/ ??? Pociągiem do Zawiercia? o której byś proponował? thalatta skąd. jesteś? Katowice.
TomekZawiercie Napisano 7 Września 2014 Napisano 7 Września 2014 jak by ktoś jeździł w moich okolicach - zawiercie, podzamcze, i ogólnie szlak orlich gniazd to chętnie się przyłącze, jak coś to piszcie na priv
Rengar Napisano 8 Września 2014 Napisano 8 Września 2014 Mam ostatni tydzień urlopu i miałem taki zamiar na tym urlopie przejechać się po jurze więc się piszę obojętnie kiedy. Tylko zgadać się trzeba i jedziemy:-)Z resztą wyjdę z inicjatywą, Thalatta jako założycielka tematu czy pasuje Ci w czwartek zrobić ten wypad? Czy komuś by pasował czwartek?
Thalatta Napisano 8 Września 2014 Autor Napisano 8 Września 2014 Czesc Rengar, niestety w grę wchodzą tylko weekendy, ewentualnie jakiś dzień na początku tygodnia. ew jakaś krótka trasa w tygodniu popołudniową porą w okolicach Katowic.
TomekZawiercie Napisano 8 Września 2014 Napisano 8 Września 2014 u mnie w grę też wchodzą tylko popołudnia albo weekend, a i soboty tak średnio 2 w miesiącu mam robocze
Thalatta Napisano 13 Września 2014 Autor Napisano 13 Września 2014 Cześć, to gdzie i o której się chcecie spotkać?
Rengar Napisano 13 Września 2014 Napisano 13 Września 2014 Mi obojętne gdzie spotkanie, dojadę autem. Ale jedzie ktoś w ogóle w te Jurę?
TomekZawiercie Napisano 13 Września 2014 Napisano 13 Września 2014 ja jestem z zawiercia i jutro na pewno gdzieś pojadę jak jest ktoś chętny np z pod dworca rano wyjechać to zapraszam
ponuryjac Napisano 6 Października 2014 Napisano 6 Października 2014 Na pewno jedziemy na Jurę 10.10 piąteczek. Polecimy autem z Katowic, ale dokąd to jeszcze nie wiadomo. Albo Ogrodzieniec, Morsko, Bobolice albo bardziej Ojców,może dolina Będkowska. Więcej do poczytania w wątku: Pikniki K-ce Zagłębie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.