Putek Napisano 2 Lipca 2006 Napisano 2 Lipca 2006 Który lepszy? Komplet Hayesa 1120, Magura 1000, co lepsze? jak z wytrzymaloscia? Sila hamowania? Z gory dzieki za odpowiedzi Pozdro
Habibek Napisano 3 Lipca 2006 Napisano 3 Lipca 2006 ...jeśli szukasz hebli do FR, polecam Shimano Saint. lekkie zasiski, niesłychana moc, świetna modulacja i w pełni konfiguroalny zestaw zasisk+przewód+klamki. Pozdr.
Schwefel Napisano 3 Lipca 2006 Napisano 3 Lipca 2006 Jeżeli chodzi o siłę hamowania to zdecydowanie Magura.
fin Napisano 9 Lipca 2006 Napisano 9 Lipca 2006 Miałem Louisy FR dosc krótko ale siła wystarczajaca nawet do DH;] strach myśleć co sie dzieje z tarcza 210mm sa przy tym bardzo lekkie. jedynym minusem sa odgłosy jakie wydaja gdy tarcze sa jeszcze zimne i mokre, ale to wyłacznie wina "falowanych tarcz" w innych hamplach z takimi tarczami tez sa zapewnione dodatkowe wrazenia akustyczne, za to po rozgrzaniu słychac fajny cichy szum, cos jakby plynacy prad :twisted: mi to nie przeszkadzalo ani troche obecnie je sprzedaje (przebieg ok 200km - ideał) bo robie calkowita modernizacje mojego sprzęta
BART_osz Napisano 9 Lipca 2006 Napisano 9 Lipca 2006 Który lepszy? To ja namieszam :twisted: - formula oro k24 Pomyslal bym nad tym saintem jak napisal Habibek bo to faktycznie niezly hamulec , plusz wyszedl by pewnie najtaniej ( i pisze to mimo tego ze nie przepadam za produktami sh*tmano ) Z hamulcow "z tematu" wybral bym ... chyba jednak elcamino dlatego ze to jednak topowy zacisk hayesa i mimo tego ze louise zbiera troszeczke lepsze recki.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.