Caelenn Napisano 11 Lipca 2014 Napisano 11 Lipca 2014 Witam. 8 lat temu zakupiłem za podobną kwote Krossa Hexagona v2. Dzisiaj rowerek się już trochę sypie.. no trochę to mało powiedziane Gdzie jeżdze? Głównie w mieście i lesie, chociaż moje wypady do lasu można zaliczyć nawet do wyczynowych, więc dobre hamulce są podstawą dla mnie Dobrze, gdyby nie był aż taki ciężki, oraz miał manetki cynglowe lub dzwigniowe (nie przepadam za obrotowymi). Nowy czy używany... sam nie wiem. Jeśli byłoby warto to może być i używany. Pozdrawiam Prosiłbym o propozycje roweru górskiego i crossowego, sam jeszcze nie wiem jaki wybrać.
cienkun Napisano 11 Lipca 2014 Napisano 11 Lipca 2014 Za 700 zł nowego nie kupisz, a jak masz kupić używany, nie wiadomo w jakim stanie, to jeżeli rama twojego hexagona nie jest uszkodzona, to włóż te 7 stówek w doinwestowanie starego roweru.
Caelenn Napisano 11 Lipca 2014 Autor Napisano 11 Lipca 2014 Tylko trzeba by było raczej w nim wszystko wymienić.. Przerzutki prawie wcale się nie przełączają.
cienkun Napisano 11 Lipca 2014 Napisano 11 Lipca 2014 Być może wystarczy wymiana linek i pancerzy, żeby ożyły.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.