adrjanoo Napisano 7 Lipca 2014 Napisano 7 Lipca 2014 Cześć, Potrzebuje crossa do 1400 zł. Nie chce mi się bawić w szukanie używanego. Mam na oku Kross Evado 1.0 i Unibike FLASH GTS Może macie coś innego do zaproponowania? Rower głównie do miasta i rekreacyjnych wycieczek poza miasto. Czasem do lasu również.
Trixel Napisano 7 Lipca 2014 Napisano 7 Lipca 2014 Ja kupuję Kands Maestro. To chyba najlepsza opcja w tej cenie.
seraph Napisano 7 Lipca 2014 Napisano 7 Lipca 2014 Kross to naprawdę cienizna, Unibike nawet przyzwoity, ale ta kaseta (o ile to rzeczywiście kaseta) 7 biegowa to archaizm i jak Ci kiedyś padnie to będziesz miał do wyboru ze 2 modele albo w ogóle, bo znikną po drodze. Kands Maestro, Spartacus, Lazaro - wszystko niestety tylko przez internet, ale ciężko im dorównać.
adrjanoo Napisano 7 Lipca 2014 Autor Napisano 7 Lipca 2014 Dzięki za odpowiedź. Właśnie szukam Kandsa, żeby gdzieś go przetestować, ale nigdzie stacjonarnie nie mogę znaleźć. Rzeczywiście tylko przez net da się to kupić?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.