Tooreck Napisano 27 Czerwca 2006 Napisano 27 Czerwca 2006 już prawie że zdecydowałem sie i niemal kupiłem te obręcze: http://www.allegro.pl/item112281935_obrecz...wyprzedaz_.html siedze teraz nad klawiaturą i targają mną ostatnie wątpliwości czy aby na pewno dobrze robie i w głowie mam tysiące sprzecznych myśli (a wśród nich jedna - ALEXRIMS- WSZYSCY POLECAJĄ ALEXRIMS !! :035: ). Bardzo prosze o ostateczne zniechęcenie mnie do tych obręczy (wpisy że kumplowi sie pokrzywiła, popękała, miał przez nią wypadek itp mile widziane...) opisy że są w porządku i super też będa brane pod uwagę przy podjęciu ostatecznej decyzji ewentualnie jakieś inne propozycje- zaznaczam jednak że kwota 60 zł to max ile moge dać za sztukę. pozdrawiam PS. co sądzicie o obręczach Accenta ?
Tooreck Napisano 2 Lipca 2006 Autor Napisano 2 Lipca 2006 no i w końcu kupiłem inne obręcze... te ALEXRIMS tak mi po głowie chodziło że zapodałem sobie alexrims td16 ciut droższe ale podobno lepsze...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.