Skocz do zawartości

[do 1500 zł] rower Lazaro Integral (lub inny)

Tociu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, chciałbym kupić rower, typowo do poruszania się po mieście (czasami dłuższe trasy), budżet mam stosunkowo okrojony (max 1500zł) i chciałbym kupić nowy rower, a nie używany.

Przeglądając allegro znalazłem rower firmy Lazaro (prosiłbym o sprawdzenie osprzętu).

Proszę również o inne propozycje jeżeli w tej kwocie będę stanie zakupić coś lepszego.

http://allegro.pl/2014-king-of-the-road-lazaro-integral-na-alivio-i4358014498.html

Napisano

W specyfikacji Maetro najprawdopodobniej jest błąd w oznaczeniu amortyzatora. Rowery różnią się tylko tym, że Maestro można spotkać w sklepach stacjonarnych, a Lazaro nie. To rowery od tego samego producenta, Lazaro powstaje na zamówienie sprzedawcy z Allegro.

Z klonów są jeszcze marki Scud i Spartacus. Po prostu wybierz ten, który bardziej Ci się podoba/dostaniesz w sklepie w okolicy.

Napisano

Dzięki za wytłumaczenie, będę kupował najprawdopodobniej na allegro, więc pewnie zasugeruje się ceną.

Jeżeli to możliwe prosiłbym o pomoc w wyborze ramy. Mój wzrost to 185 cm, waga 82 kg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...