agitaf Napisano 25 Czerwca 2014 Napisano 25 Czerwca 2014 Witam wszystkim, potrzebuje kupic rower do jazdy glownie po miescie. Zalezy mi na tym, zeby byl w miare szybki. Nie chce jednak wydac za niego wiecej niz 1200 zl. Mam 177 cm wzrostu i waze 60 kg. Jaki rozmiar powinnam wybrac? Prosilabym w miare mozliwosci o konkretne modele. Poradzono mi juz rower Author Thema 2014 i bardzo mi sie spodobal, natomiast mieszkam w Niemczech i tu sie z ta marka jak dotad nie spotkalam. Z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam Agnieszka
cienkun Napisano 25 Czerwca 2014 Napisano 25 Czerwca 2014 Lazaro Integral V3 lds lub Kands Maestro dostępne niestety tylko przez allegro. Tylko nie wiem jaki rozmiar, niech się odezwie ktoś kto ma tyle co koleżanka i ma.
Tadeus Napisano 25 Czerwca 2014 Napisano 25 Czerwca 2014 Przyzwoitego crossa za 1200zł w Niemczech może być, delikatnie mówiąc, ciężko dostać. W ofertach normalnych firm widzę praktycznie tylko rowery od 400 EUR i to i tak dość słabe.
agitaf Napisano 25 Czerwca 2014 Autor Napisano 25 Czerwca 2014 ok, czyli jednak bede szukala sklepu internetowego z mozliwoscia zagranicznej wysylki. Dzieki, to tu juz sie sprawa wyjasnila. A co myslicie o Author Thema 2014, podoba mi sie wizualnie, a na reszcie sie nie znam
Tadeus Napisano 25 Czerwca 2014 Napisano 25 Czerwca 2014 Rowerek na najtańszych częściach (choć markowych) raczej nie przeznaczony do intensywniejszego użytku. A do tego nie ma amortyzatora. Przez co niby jest lżejszy, ale jednak dużo twardszy i mniej wygodny na wybojach. Edycja: O, znalazłem coś, co ewentualnie ujdzie: http://www.decathlon.de/fahrrad-28-trekkingrad-riverside-500-damen-alu-btwin-id_8202743.html#anchor_ComponentProductFeatures Ten już jest w miarę ok
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.