Skocz do zawartości

[do 1200 zl] jaki damski cross wybrac

agitaf

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkim, 

potrzebuje kupic rower do jazdy glownie po miescie. Zalezy mi na tym, zeby byl w miare szybki. Nie chce jednak wydac za niego wiecej niz 1200 zl. Mam 177 cm wzrostu i waze 60 kg. Jaki rozmiar powinnam wybrac? Prosilabym w miare mozliwosci o konkretne modele. Poradzono mi juz rower Author Thema 2014 i bardzo mi sie spodobal, natomiast mieszkam w Niemczech i tu sie z ta marka jak dotad nie spotkalam. Z gory dziekuje za pomoc. 

Pozdrawiam

Agnieszka

Napisano

Przyzwoitego crossa za 1200zł w Niemczech może być, delikatnie mówiąc, ciężko dostać. W ofertach normalnych firm widzę praktycznie tylko rowery od 400 EUR i to i tak dość słabe.

Napisano

ok, czyli jednak bede szukala sklepu internetowego z mozliwoscia zagranicznej wysylki. Dzieki, to tu juz sie sprawa wyjasnila.

A co myslicie o Author Thema 2014, podoba mi sie wizualnie, a na reszcie sie nie znam

Napisano

Rowerek na najtańszych częściach (choć markowych) raczej nie przeznaczony do intensywniejszego użytku. A do tego nie ma amortyzatora. Przez co niby jest lżejszy, ale jednak dużo twardszy i mniej wygodny na wybojach.

Edycja: O, znalazłem coś, co ewentualnie ujdzie:

http://www.decathlon.de/fahrrad-28-trekkingrad-riverside-500-damen-alu-btwin-id_8202743.html#anchor_ComponentProductFeatures

Ten już jest w miarę ok :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...