Skocz do zawartości

[2000zł] Rower szosowy

fragi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Poszukuję roweru szosowego do 2000zł. Wiem że jak na szose to nie jest zbyt duża kwota, ale wiecej niestety nie mam.

Widziałem na allegro kilka rowerów do tej kwoty ale są one dla mnie troche wątpliwe.

Mam 182-183 cm wzrostu i wage około 85kg. Czy mógłby mi ktoś doradzić czy za te pieniadze lepiej kupić coś nowego czy może samemu złożyć?

Osobiscie wolałbym nowe części niż używane, ale przemyślę też wasze sugestie.

Jeśli mozecie polecić jakiś sprawdzony rower do tej ceny to prosiłbym o nazwe albo nawet i linka.

Każda informacja mi się przyda, z góry dzięki.

Napisano

A co powiecie na temat allegro vs sklep sportowy(online)?

Lepsze okazje idzie wyrwać w sklepie internetowym czy może na allegro?

Napisano

kupuję na alledrogo i sklepach internetowych i jak na razie nie miałem  problemu z jakością zakupionego towaru. na alledrogo jest czasami drożej niż w sklepach online. w tamtym roku zakupiłem rower MTB 29er przez internet i było OK jednak to nowy rower, używkę bym najpierw musiał obejrzeć. Nie wszyscy są oszustami ale też nie wszyscy muszą być uczciwi :unsure: Co do szosy to jakbyś miał z 200 zł więcej to może ten wydaje mi się o niebo lepszy od Tribana  http://www.merlincycles.com/merlin-maven-road-bike-55803.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...