Skocz do zawartości

[do 8,5k zł] rower do MTB ( 27'5 )

tomi85

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

w ubiegłym tygodniu oddałem swojego gianta do serwisu.. ;/ ( po miesiącu użytkowania lakier na ramie zaczął pękać )

i tak się zastanawiam, że jeśli zwrócą mi kasę bo nie będą mieli takiego samego modelu w moim rozmiarze... to trochę lipa bo nie wiem co kupić ;/

chciałem scott'a scale 730 w rozmiarze S ale z dostępnością to żenada jakaś ;/

macie jakieś sugestię co zrobić jak wyszło by na to, że kasę zwrócą ? ;/;/;/;/

Napisano

Może ci ciśnienie z dekla zejdzie ...

ciekaw jestem jak Ty byś zaragował na takie coś.. jeszcze jeszcze sprzedawca w sklepie miałby Cie głęboko w dupie....a Ty na rower wydałeś 8k zł miesiąc wcześniej...

no jestem ciekaw...

Napisano

ciekaw jestem jak Ty byś zaragował na takie coś.. jeszcze jeszcze sprzedawca w sklepie miałby Cie głęboko w dupie....a Ty na rower wydałeś 8k zł miesiąc wcześniej...

no jestem ciekaw...

tomi nie przejmuj się cwaniakami

z rowerkiem będzie dobrze... musi być dobrze ...

Napisano

tomi nie przejmuj się cwaniakami

z rowerkiem będzie dobrze... musi być dobrze ...

Łał głęboka myśl nie ma co :laugh:  Kolega @Rulez pojechał ostro ale i mnie tu coś brzydko pachnie. To w kontekście rozpytywania o mycie ramy z węgla, zainteresowanie w takim rowerze zaraz po zakupie kołami za ponad 3 tys. Ładu i składu ja tu nie widzę a i z kasą też chyba problemu nie ma.

Napisano

Łał głęboka myśl nie ma co :laugh: Kolega @Rulez pojechał ostro ale i mnie tu coś brzydko pachnie. To w kontekście rozpytywania o mycie ramy z węgla, zainteresowanie w takim rowerze zaraz po zakupie kołami za ponad 3 tys. Ładu i składu ja tu nie widzę a i z kasą też chyba problemu nie ma.

już tłumaczę....

ja wole zawsze na zimno dmuchać to raz.. a dwa... to mieć plan B a w tym wypadku na wypadek zwrotu kasy...

kolejna sprawa to koła... w tym giancie który kupiłem ważą one około 4,2kg a to masakra... także postanowiłem wymienić coś na lżejszego ;) w miarę rozsądnej cenie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...