tomi85 Napisano 23 Czerwca 2014 Napisano 23 Czerwca 2014 Witam, w ubiegłym tygodniu oddałem swojego gianta do serwisu.. ;/ ( po miesiącu użytkowania lakier na ramie zaczął pękać ) i tak się zastanawiam, że jeśli zwrócą mi kasę bo nie będą mieli takiego samego modelu w moim rozmiarze... to trochę lipa bo nie wiem co kupić ;/ chciałem scott'a scale 730 w rozmiarze S ale z dostępnością to żenada jakaś ;/ macie jakieś sugestię co zrobić jak wyszło by na to, że kasę zwrócą ? ;/;/;/;/
jogi109 Napisano 23 Czerwca 2014 Napisano 23 Czerwca 2014 W takich wypadkach zwracają? Mam podobną historię gwarancji z ramą.
Rulez Napisano 23 Czerwca 2014 Napisano 23 Czerwca 2014 macie jakieś sugestię co zrobić jak wyszło by na to, że kasę zwrócą ? ;/;/;/;/ Weź tą kasę, i pojeźdź sobie na wypożyczonym rowerze : http://mountainbiketrailsusa.com/ Może ci ciśnienie z dekla zejdzie ...
tomi85 Napisano 23 Czerwca 2014 Autor Napisano 23 Czerwca 2014 Może ci ciśnienie z dekla zejdzie ... ciekaw jestem jak Ty byś zaragował na takie coś.. jeszcze jeszcze sprzedawca w sklepie miałby Cie głęboko w dupie....a Ty na rower wydałeś 8k zł miesiąc wcześniej... no jestem ciekaw...
szybkilopez Napisano 23 Czerwca 2014 Napisano 23 Czerwca 2014 Dozbieraj jeszcze trochę i kup KTM Lycana to nie będzie pękał lakier.
sowka12 Napisano 23 Czerwca 2014 Napisano 23 Czerwca 2014 ciekaw jestem jak Ty byś zaragował na takie coś.. jeszcze jeszcze sprzedawca w sklepie miałby Cie głęboko w dupie....a Ty na rower wydałeś 8k zł miesiąc wcześniej... no jestem ciekaw... tomi nie przejmuj się cwaniakami z rowerkiem będzie dobrze... musi być dobrze ...
szybkilopez Napisano 23 Czerwca 2014 Napisano 23 Czerwca 2014 To jest też Myroon ale trzeba wydać więcej http://www.ktm-shop.pl/product-pol-2342-KTM-Myroon-27-Master.html
beskid Napisano 23 Czerwca 2014 Napisano 23 Czerwca 2014 tomi nie przejmuj się cwaniakami z rowerkiem będzie dobrze... musi być dobrze ... Łał głęboka myśl nie ma co Kolega @Rulez pojechał ostro ale i mnie tu coś brzydko pachnie. To w kontekście rozpytywania o mycie ramy z węgla, zainteresowanie w takim rowerze zaraz po zakupie kołami za ponad 3 tys. Ładu i składu ja tu nie widzę a i z kasą też chyba problemu nie ma.
tomi85 Napisano 23 Czerwca 2014 Autor Napisano 23 Czerwca 2014 Łał głęboka myśl nie ma co Kolega @Rulez pojechał ostro ale i mnie tu coś brzydko pachnie. To w kontekście rozpytywania o mycie ramy z węgla, zainteresowanie w takim rowerze zaraz po zakupie kołami za ponad 3 tys. Ładu i składu ja tu nie widzę a i z kasą też chyba problemu nie ma. już tłumaczę.... ja wole zawsze na zimno dmuchać to raz.. a dwa... to mieć plan B a w tym wypadku na wypadek zwrotu kasy... kolejna sprawa to koła... w tym giancie który kupiłem ważą one około 4,2kg a to masakra... także postanowiłem wymienić coś na lżejszego w miarę rozsądnej cenie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.