alzo Napisano 17 Czerwca 2014 Napisano 17 Czerwca 2014 Witajcie , jestem zupełnym laikiem dla mnie rower to były 2 kółka , rama , łancuch i do przodu. Jednak z chwilą gdy nadeszłą mnie chęć zakupu i trzeba było trochę poczytać to tak naprawdę ROWER to temat rzeka i dobrze Ogólnie chcę rower do codziennej jazdy po mieście , weekendowej dłuższej jazdy i mam takie małe marzenie przejechac bez noclegu ponad 350 km mam kilka upatrzonych modeli głównie marki rometa który ma sklep niedaleko mojej pracy Romet Orkan 4.0 Romet Rambler 8.0 i Kross Esprit 720 z Go Sportu głównie poprzez wygląd i promocję Doradźcie coś kochani , w piątek lub poniedziałek planuję zakup Chyba że macie inne ciekawe modele w tym przedziale cenowym
Ziemko Napisano 17 Czerwca 2014 Napisano 17 Czerwca 2014 Przy twoich preferencjach to z tych trzech najlepszy będzie Orkan 4.0 ewentualnie liczyć na rabat na Kross Evado 4.0 http://www.kross.pl/pl/2014/cross/evado-4-0 Roweru górskiego do jazdy po mieście zwyczajnie szkoda kupować.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.