mjc Napisano 16 Czerwca 2014 Napisano 16 Czerwca 2014 Witam serdecznie, Czy ktoś z Was ma kontakt do tego gościa - nie odpowiada na moje mejle i telefony, a miesiąc temu zamówiłem u niego torbę - już zapłaciłem. Kontakt od początku był kiepski, potem pisał, że miał problemy z dostawcami, ale od prawie dwóch tygodni nie mam żadnej informacji. Ktoś może mi w tym pomóc? Pozdrawiam, JM
mjc Napisano 17 Czerwca 2014 Autor Napisano 17 Czerwca 2014 Torba doszła, wszystko ok. Torba super :-) Witam serdecznie, Czy ktoś z Was ma kontakt do tego gościa - nie odpowiada na moje mejle i telefony, a miesiąc temu zamówiłem u niego torbę - już zapłaciłem. Kontakt od początku był kiepski, potem pisał, że miał problemy z dostawcami, ale od prawie dwóch tygodni nie mam żadnej informacji. Ktoś może mi w tym pomóc? Pozdrawiam, JM
Mod Team Puklus Napisano 17 Czerwca 2014 Mod Team Napisano 17 Czerwca 2014 O 10 rano doszła paczka ... mocno zastanawiające.
mjc Napisano 17 Czerwca 2014 Autor Napisano 17 Czerwca 2014 O 10 rano doszła paczka ... mocno zastanawiające. Chcesz rozwinąć, czy to jakiś błąd? Z mojej strony temat jest zamknięty - facet jest oszczędny w komunikacji, ale ze zobowiązań się wywiązuje. J.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.