Kubusiowa Napisano 19 Marca 2010 Napisano 19 Marca 2010 No chyba tępo powinno być dostosowywane do najsłabszego ogniwa Przywitałam wiosenną aurę łamiąc ośkę w piaście to właśnie jest przykład lenistwa i braku przeglądu ...
kello Napisano 20 Marca 2010 Napisano 20 Marca 2010 Bylem wczoraj na Reja i jest brudno i blotnie bo snieg sie topi i zalega na ulice tak, jak mowil Sławek. A dzis jeszcze popadalo w nocy wiec ja poki co czekam az wyschnie
SilverXC Napisano 20 Marca 2010 Napisano 20 Marca 2010 Właśnie wróciłem, w sumie zrobilem jakies 5 okrazen. Spotkalem kilku biegaczy, goscia na szosie Oreby i jak wracalem zajechal jeszcze gosc na czarnym Authorze z ledem swiecacym z przodu. Co do tego ze mokro, to błotniki o tej porze roku to podstawa Plan zrealizowałem, bo założyłem ze bede sie trzymal w srodkowej strefie wysilkowej nie przekraczajac tym razem MAX pulsu jak ostatnio ;)Takze odpowiadajac na poprzedniego posta tempo byl dosc lajtowe
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.