Skocz do zawartości

[gdansk] - wspolne jazdy

robi_gd

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

w sumie to 15-16 to ja tez jestem w olsztynie;P można by się umówić w inny dzień?? jakby co to jestem chętna;D do objechania traski. od poniedziałku jestem w 3city. jakby co to piszcie;)

Napisano

No to już lepiej;] 23.05 mi pasuje

Ja chyba sobie pojadę teraz w środę 06.05 zaraz po zajęciach, jak będzie dobra pogoda oczywiście. to bedzie tak około godz. 15-16.00

Napisano

Mi jednak 15-17 maja nie pasi. Można pojechać 8-10maja, 22-24 albo w ciągu tygodnia- mi w każdą środę pasuję po 16:30, a czwartek już po 13- w przyszłym tygodniu to nie obowiązuje, ze względu na nawał pracy :)

Napisano

ja mam szkołę w weekendy 9/10 i 23/24 :D a w tym tygodniu jestem umówiona ze znajomymi na rower po okolicznych nizinnych wioskach :P

Napisano

kto jutro chce jechać do Sopotu ? startuje o 9;30 Kolbudy (lasem) jadę średnim tempem (jeszcze nie kupiłem kasku i muszę uważać)

Napisano

Witam,

Czy jutro byłby ktoś chętny na wspólną jazdę? środa o 16.30 na przystanku skm w gdyni (wzgórze św maksymiliana)

kierunek- klify?

jadę ja i creative89

jeżeli jest chętny ktoś jeszcze to zapraszam;]

fajnie jakby jaca pojechał z niego to prawdziwy przewodnik jest;D

pozdrawiam

ps. ale jak będzie padało to nie jedziemy

Napisano

jade jade, tylko weźcie kaski, bo ja wyberam zawsze najciekawsze linie! ;) może lepiej o 16:40 w orłowie? bo ja o 16 to dopiero w domu będę, a zjeść coś jeszcze muszę...

Napisano
nie wiem czy to pw sie wysłało, bo jakiś błąd wyskoczył, ale moim zdaniem lepiej na skrzyżowaniu orłowskiej ze zwycięstwa o tej 16:40-45

Nic nie doszło, a i mi teraz też wyskakuje jakiś błąd <_< OK, to niech będzie na tym skrzyżowaniu o 16:40-50 ;)

Napisano

dzięki wielkie za jazdę, dawno mi się tak dobrze nie śmigało :) ale następnym razem przyjade z solidnym postanowieniem poprawy i zjadę tę przeklętą ściankę na klifach...

zdjęcia się zgrywają, wrzuce kilka na picassę

Napisano

no co ty bartku;] na pewno zdjęcia nie są złe;] ja bym chciała zobaczyć co z tego pstrykania wyszło;D

ja również dziękuje za jazde. extra było!! to kiedy następny raz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...