iAnnBerry Napisano 11 Czerwca 2014 Napisano 11 Czerwca 2014 Witam, Mam od roku power Romet Expression (zdjęcie poniżej jak to coś pomoże) W tamtym roku stosunkowo niewiele na nim jeździłam, w tym chce więcej I pojawił się problem. Po 2 dniach jazdy w tym sezonie, podczas mocniejszego pedałowania pojawia się denerwujące dość głośne stukanie. Od razu mówię, że nie jestem zbyt techniczna jeśli chodzi o rower Pompowanie, mycie to umiem ale więcej nie. Więc sama raczej sobie z tym nie poradzę. Czytałam, że to może być problem z suportem (generalnie coś w pedałach). W związku z tym, że mam jeszcze gwarancję na rower, czy naprawa tego stukania będzie objęta gwarancją?? Oraz czy może wiecie, jeśli pojadę do sklepu, w którym go kupiłam zrobią to na miejscu czy odeślą do producenta (sklep jest wg. strony Rometu dystrybutorem rowerów ale jest tam jakiś serwis)?? Pozdrawiam
Kiciok Napisano 11 Czerwca 2014 Napisano 11 Czerwca 2014 Podjedź, albo zadzwoń do sklepu i zapytaj, nikt tutaj wróżką nie jest
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.