Foxi Napisano 22 Maja 2014 Napisano 22 Maja 2014 Hej zastanawiam się nad kupnem nowego roweru ale zanim to nastąpi to jeszcze trochę czasu mini ale zastanawiam się nad kupnem Canyona: https://www.canyon.com/_pl/mountainbikes/bike.html?b=3170#tab-reiter2 Co o nim sądzicie? Oczywiście na początek już bym wymienił zacisk siodełka same siodło i chwyty żeby trochę go odchudzić Może macie jakieś inne propozycje? Zależy mi żeby osprzęt był SRAM.
barbapapa11 Napisano 22 Maja 2014 Napisano 22 Maja 2014 Sa miliardy podobnych tematow. W tym budzecie to zaczyna sie oplacac skladanie samemu. Ja kupuje niedlugu w podony rower w no-limited.pl . Tylko to nie jest jakas wielka firma, tylko ktos kupil ramy i sprzedaje rowery pod wlasna marka. Jak chcesz to do nich napisz. Na canyona trzeba dluuugo czekac Wysłane z mojego LG-F180L przy użyciu Tapatalka
Foxi Napisano 22 Maja 2014 Autor Napisano 22 Maja 2014 Interesowało mnie co sądzicie o tym dokładnie rowerze a przy okazji może jakieś inne propozycje dlatego założyłem ten wątek bo nigdzie indziej nie znalazłem opinii o tym modelu
Rulez Napisano 22 Maja 2014 Napisano 22 Maja 2014 Jak już "trochę czasu mini", to wtedy pytaj, a póki co nie zaśmiecaj forum.
Foxi Napisano 22 Maja 2014 Autor Napisano 22 Maja 2014 Jak już "trochę czasu mini", to wtedy pytaj, a póki co nie zaśmiecaj forum. Skoro dla ciebie takim oburzeniem jest, że piszę to dzisiaj zamiast za półtora miesiąca to zgoda temat zakończony.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.