Skocz do zawartości

[5500pln] specialized stumjumper HT 29 er z 2013r

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam to jet moj pierwszy post wiec z góry przepraszam za bledy. Poszukuje roweru MTB do 5000pln. W jednym ze sklepow sprzedawca zaoferowal mi Speca Stumjumpera HT 29 er z 2013 r za 5500pln i zacząlem sie mocno nad nim zastanawiac. Czy jest to dobra cena?? i  czy warto dolozyc te 500 zl i go "zgarnac"?? Oto  specyfikacja:  

Link pochodzi z innego shttp://www.rowmix.pl/stumpjumper13/1898-stumpjumper-comp-29-13.html    Link pochodzi z innego sklepu gdyz tylku tu znalazlem ten model roweru.

Napisano

Myślę.że kupując rower w tej cenie "nie przepłacisz", i będziesz miał coś innego niż te wszystkie Canyony, Krossy i Romety.

Jeśli chodzi o geometrię, to dla mnie jest "akurat".

Napisano

No  wlasnie cena wydaje sie byc "atrakcyjna " daltego biore pod uwage zakup tego 'bikea'. A czy 'amorek' w nim o skoku 90 mm wystarczy pod wage 105 kg?

Napisano

Jak na razie to nikt nie wiąże skoku amora z wagą, faktycznie 90 mm to nie jest typowa wartość, ale na tyle blisko 100 mm że nie powinno być różnicy w komforcie.

Napisano

Na jeździe próbnej czasem dobijał ,dlatego myśle ze może być zbyt mały skok ale sprzedawca tłumaczył to ze amorek trzeba dopompowac , jestem jeszcze laikiem w tych sprawach dlatego tu wolałem się jeszcze poradzić bo wiadomo ze większość sprzedawców chce tylko opchnac towar , aczkolwiek tez się na ten rowerek napalilem

Napisano

Mam czas by się zastanowić do wtorku. Sprzedawca ma mi go " przytrzymac" ale mnie przekonales i chyba się skusze na tego speca, dzięki za poradę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...