DawidWRO Napisano 13 Maja 2014 Napisano 13 Maja 2014 Można to zrobić domowym sposobem? Kupiłem nowy amortyzator i jest za twardy. SAG 9mm a chcę z 15mm. Muszę kupić pompkę czy można to zrobić inaczej?
szybkilopez Napisano 13 Maja 2014 Napisano 13 Maja 2014 Pompka i tak Ci się przyda jak już spadnie ciśnienie i będzie za miękki co by nie biegać po serwisach
Mongol96 Napisano 13 Maja 2014 Napisano 13 Maja 2014 Lepiej jeździj na twardym aż do zakupu pompki, bo jest duża szansa, że spuścisz za dużo powietrza. Albo rób to bardzo delikatnie, żeby wylatywała minimalna ilość powietrza, aż uzyskasz zadowalający efekt A co do kwestii "jak" - po prostu musisz wcisnąć ten bolec w środku wentylka, aż usłyszysz "pssss" Nie wiem, czy takiej odpowiedzi oczekiwałeś, ale tak to zrozumiałem
Mod Team michuuu Napisano 13 Maja 2014 Mod Team Napisano 13 Maja 2014 aż usłyszysz "pssss" I będzie po ptokach. Czekaj z operacją do zakupu pompki bo będziesz jeździł na pustym.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.