worst Napisano 11 Maja 2014 Napisano 11 Maja 2014 Witam, Mam prośbę do użytwkowników forum o opinię nt rowerów cross Kands Maestro i Specialized crosstrail. Rozważam kupno roweru crosowego, który będzie używany do jazdy po asfalcie i scieżkach leśnych. Moja waga to ponad 100 kg i pomijając cenę zastanawiam, który z wskazanych rowerów będzie bardziej odpowiedni dla osoby z moją masą.
PjeseczeQ Napisano 11 Maja 2014 Napisano 11 Maja 2014 Spec pod rozbudowę, Kands do użytkowania tak o i za x tys. km nowy rower po prostu - ja bym przynajmniej tak na to patrzył.
Tadeus Napisano 11 Maja 2014 Napisano 11 Maja 2014 Obecnie najlepiej do 2 tys PLN prezentuje się: http://allegro.pl/rower-medano-vanity-vt-3-28-20-cross-w-wa-i4189740755.html Jedyne co bym wymienił to opony na trochę bardziej terenowe (w zestawie są świetne - tyle że łyse do asfaltu). Jeśli jednak chodzi o samą masę, to najwyższą na polskim rynku daje Unibike - ale do ich modelu Viper musiałbyś dopłacić 99zł. Jest trochę gorszy od Medano, ale dużo lepszy od twoich propozycji
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.