Piorun23 Napisano 26 Stycznia 2012 Napisano 26 Stycznia 2012 Faaajny Dopisuję się do Spec-klubu, jako szczęśliwy posiadacz Speca Hardrock SportDisc (fotka wkrótce )
mrowek Napisano 3 Lutego 2012 Napisano 3 Lutego 2012 Najwyższy czas zapisać się do klubu. Udało mi się zamienić wysłużonego Poisona E605 na S-Worska z 2007" Zdjęcia: http://i71.photobuck...wek18/spec1.jpg http://i71.photobuck...wek18/spec2.jpg http://i71.photobuck...wek18/spec3.jpg Wybaczcie jakość zdjęć - strzelone na szybko telefonem, gdy walka ze składaniem całości do kupy nie była jeszcze zakończona. Od tamtej pory nastąpiło parę zmian (czarne pancerze alligator, manetki x.9). Zastanawiam się też czy nie zastąpić czarnych akcentów białymi (widelec, siodło). Wszelkie sugestie mile widziane PS. uprzedzając wszelkie kąśliwe uwagi - jestem świadom tego, że przewód przedniego hamulca należałoby skrócić, ale jakoś nie mogę się do tego zebrać.
Mod Team durnykot Napisano 3 Lutego 2012 Mod Team Napisano 3 Lutego 2012 Mrówek- przydałoby się skrócić przewód przedniego hamulca. Aha- linki przerzutek idą dosyć specyficznie.... Tak w każdym Specu jest?
Gość sworks Napisano 28 Lutego 2012 Napisano 28 Lutego 2012 Kolejny w rodzinie:)https://picasaweb.google.com/krismtb/SpecializedAllezEliteCompactByKris2012
cambel Napisano 11 Marca 2012 Napisano 11 Marca 2012 Dołańczam do klubu jestem świerzym posiadaczem speca Crosstrail Comp . Pozdrawiam wszystki specoMANIAKÓW.
swiety08 Napisano 18 Kwietnia 2012 Napisano 18 Kwietnia 2012 A tak a propos fanów marki- oto co znalazłem pod choinką: możesz mikołaja dopytać gdzie taki kubek znalazł?
Gość sworks Napisano 18 Kwietnia 2012 Napisano 18 Kwietnia 2012 Żona zamówiła u fotografa, który robi takie kubki ze zdjęciami, dała mu logo speca i po sprawie...Jedyny mankament, że logo po czasie zbladło po myciu w zmywarce. Od jakiegoś czasu myję ręcznie:)
Gość ANDRIUBIKER Napisano 25 Kwietnia 2012 Napisano 25 Kwietnia 2012 witam, to i ja dolacze do szacownego klubu speca, jak kazdy wie sa rowery i jest specialized , pozdrowienia 4 all , a jezdze s-worksem ht carbon, model '08 rok produkcji koniec '09 -ego, kupiona oczywiscie sama rama, a reszta wedle mojego gustu i uznania, wiadomo wszystkim ze najlepszy rower to ten zmontowany sobie przez siebie
Calvin Napisano 1 Maja 2012 Napisano 1 Maja 2012 Calvin my wszyscy kochamy speca Wiem . Ale musiałem to napisać
tauka Napisano 24 Maja 2012 Napisano 24 Maja 2012 No to i ja w końcu dopisze się do klubu. Od marca posiadacz Specialized Rockhopper Pro. A w zasadzie sprzetu zbudowanego na bazie tej ramy Uploaded with ImageShack.us
mastersound Napisano 27 Maja 2012 Napisano 27 Maja 2012 no parę złociszy zainwestowałeś chiba najsłabszym elementem lowelu jest jego rama nie lepiej było stumjumpera?
tauka Napisano 28 Maja 2012 Napisano 28 Maja 2012 Jedyna rama stumpjumper jaki był dostępny to S-works, jednak 3600 za alu to troszkę za dużo... no i róznicy w wadze jakiejś tam wielkiej tez nie ma. a do karbonu jakoś przekonany nie jestem... Ta była optymalna jak na początek.
edi7777 Napisano 29 Maja 2012 Napisano 29 Maja 2012 No to i ja dołączę do klubu - mój rower to epic z 2008r. wersja expert z kilkoma zmianami na lepsze;) Zdjęcia wkrótce.
mastersound Napisano 30 Maja 2012 Napisano 30 Maja 2012 no i geometria niestety trochę inne ciekawe czy wyczuwalna była by różnica ale ramce rockhoppera też niczego nie można zarzucić
tauka Napisano 30 Maja 2012 Napisano 30 Maja 2012 No na pewno inna. Ale ja po przesiadce z Treka 6700 to jestem geometrią wprost zachwycony. Na tamtym nie mogłem miejsca znaleźć. Cały sezon kręcenia, jak nie mostki to siodełko, a i tak ciągle coś. A na Speca wsiadłem jedna przejażdzka celem ustawienia siodełka i jest extra:)
mastersound Napisano 1 Czerwca 2012 Napisano 1 Czerwca 2012 bo jak to napisali co prawda o stumjuperze 29 w bikeboardzie że w speca się wsiada a nie na niego i coś w tym jest chociaż tak jak Ty Tauka mam rockhoppera to też przesiadłem się na niego bo pękła mi rama w ktm-ie ultra sporcie tu rozmiar 19 i ktm taki sam a rama o 500g lżejsza w specu w ogóle bez porównania inna klasa
tauka Napisano 1 Czerwca 2012 Napisano 1 Czerwca 2012 Tak długo opierałem się przed specem aż nie kupiłem. Chciałem bardzo stumpjumpera, jednak 29 nie lubię, do carbonu nie jestem przekonany, a w alu nic nie było dostęne. Poza S-worksem. I szczerze to już byłem bliski kupienia, jednak znajomy sklepowy pokazał mi w katalogu tego Rockhoppera i zaproponował że może mi z niego sama ramę opylic. I tak mi sie spodobał ze kupiłem
tauka Napisano 4 Czerwca 2012 Napisano 4 Czerwca 2012 No i to mi się podoba No nie ma innej opcji... Nie jeżdże jakoś zawodowo czy wyczynowo, takie amatorskie wypady, jednakże troszkę rowerów przewinąłem i żaden mi jakos nie odpowiadał, a Spec od pierwszej przejażdżki mi spasił
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.