Skocz do zawartości

[ + - 2000 ] cross

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam serdecznie,

poszukuje roweru do jazdy glownie 85% asfalt, reszta lekki teren. Rower ma slozyc do w miare szybkiej jazdy ( spalacz kalorii :) ) po asfalcie ale z mozliwoscia wjechania od czasu do czasu w LEKKI UBITY teren.

Z tego co wyczytalem stosunek jakosc=cena w tym przedziale cenowym wygrywa UNBIKE VIPER GTS, ale... wizualnie on po prostu mi sie nie podoba, no ale jezeli faktycznie deklasuje on konkurencje w tej cenie to nie pozostanie mi nic innego jak kupno wlasnie Viper GTS

zalezy mi przedewszystkim zeby rower mial dobry osprzet, byl wytrzymaly i szybki, opony np. semi-slick

jezdze okolo 50km, w weekendy dluzsze trasy

obecnie mam kross v3, lekko podrasowany ale zbyt duze opory toczenia i czas na cos nowszego i szybszego

pozdrawiam!!

Napisano

wizualnie ladniejszy :)

ale np przerzutka tyl ma gorsza..

i jeszcze pytanie da sie w tej cenie cos z hamulcami tarczowymi??

pozdro

Napisano

dzieki za zainteresowanie tematem ;)

a powiedz mi czy dodanie 200-300zl do budzetu da nam jakies inne ciekawe propozycje?

• 1 miesiąc temu...
Napisano

mala zmiana, budzet 2500zl

rower typu cross, hamulce tarczowe, minimum 24 przerzutki

bardzo podoba mi sie kross evado 4.0

co polecacie ? :)

pozdro

Napisano

mala zmiana, budzet 2500zl

rower typu cross, hamulce tarczowe, minimum 24 przerzutki

bardzo podoba mi sie kross evado 4.0

co polecacie ? :)

pozdro

up :P

Napisano

Evado 4.0 wygrywa o 30zł droższą tylną przerzutką. Za 500zł więcej :D

Ale serio, jeśli ci się Evado podoba, a Caledon nie, to po prostu bierz Evado i się nawet nie zastanawiaj. W końcu to ty masz na nim jeździć.

Napisano

To dobra oferta. Opłaca się trochę bardziej od powyższych (lepszy amortyzator, bardziej markowe rurki). Można brać jeśli pasują dostępne rozmiary (20,22).

Napisano

bartezz DELIKATNIE mowiac strasznie podnosisz mi cisnienie.. :) chyba za bardzo nie wiesz do czego sluzy FORUM?

madhammmster - dokladnie, w tym przedziale cenowym lepiej kupic nie mozna (hydrauliki, deore x9 z tylu, swietny wyglad)

rower kosztuje 2399zl z czego zeszli mi do 2200zl, przymierzylem sie i juz nie chcialem zejsc heheh

pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...