westham Napisano 18 Czerwca 2006 Napisano 18 Czerwca 2006 WItam, właśnie wróciłem z placu gdzie troche czasu spedzilem przy regulacji i konserwacji roweru. Nie poszlo mni z przerzutką z przodu. Moze napisze jak sie do tego zabralem a wy mi napiszczie co zle robie:). Dodam że przeczytałem przyklejony temat o tej regulacji, niestety nie znalazłem odpowiedzi. 1. Zrzucam łancuch na najmniejsza zebatke, na manetce wykrecam 2 obroty srubę. 2. ustawiam prowadnice mniej wiecej na srodku zebatki najmniejszej, naciagam linke i zakrecam nakrętkę. 3 . Nie da sie wrzucic lancucha na zebatkę największą bo linka jest już tak naciaghnieta ze by mi chyba manetka pekla. prosze o rady pozdrawiam
Żaba Napisano 18 Czerwca 2006 Napisano 18 Czerwca 2006 Dokładnie j.w. Popuść srubę ogranicznika od największego blatu , to przez nią masz kłopot.
westham Napisano 18 Czerwca 2006 Autor Napisano 18 Czerwca 2006 dzieki Wam wielki, jutro to zrobie bo dzis juz mi sie nie chce, i w ogole jst mundial:D pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.