asked Napisano 29 Kwietnia 2014 Autor Napisano 29 Kwietnia 2014 Bardziej sportowa chociaż przy takim klocku jak ja brzmi to śmiesznie. Sent from my iPhone using Tapatalk
Mod Team adamos Napisano 29 Kwietnia 2014 Mod Team Napisano 29 Kwietnia 2014 Ale zainteresowałem mnie ta nierdzewka... Szukam jakichś ram ale nie widzę Proszę, pierwsza z brzegu, podaję tylko jako przykład, bo rama już niedostępna na rynku.http://bikemagic.com/gear/pipedream-release-limited-edition-reynolds-931-frame.htmlNierdzewka jest ciągle droga i może okazać się trochę poza Twoim budżetem, ale na ten przykład Niner robi ładne, sportowe ramy ze stali. Ze znanych sa jeszcze bardziej budżetowe Salsa, Jamis (853), Surly (tańsze rurki i mniej sportowe geometrie) i wiele mniejszych maufaktur. Doprawdy nie wiem, co Ci podsunąć. Pisałeś coś o zmianach w geometrii - może od łatwiej byłoby zacżąć od tego?
asked Napisano 30 Kwietnia 2014 Autor Napisano 30 Kwietnia 2014 Fajnie ale szukam tych ram i w zasadzie jako same ramy sa one w PL nie osiągalne.
Mod Team adamos Napisano 30 Kwietnia 2014 Mod Team Napisano 30 Kwietnia 2014 W jakim sensie nieosiągalne? Niner - beastiebikes.plSalsa - velove.plSurly - velove.pl i onemorebike.pl Jamis - nie wiem czy jeszcze, ale można popytać w bdc-bike.pl (do tej pory prowadzili dystrybucję) PS. Nawet niedrogie, budżetowe ramy ze stali mogą mieć charakter "rasowych" ścigałek...
beskid Napisano 30 Kwietnia 2014 Napisano 30 Kwietnia 2014 Kolega mam nadzieję przekona się do stali bo te maszynki to właśnie rowery przez duże R. Po prostu coś pięknego. Tylko może trzeba mu pomóc w szukaniu bo jakoś ciężko to idzie czemu się nie dziwię. Też się nie znam na takich ramach i też miał bym na początku trudności z wyszukaniem czegoś odpowiedniego. Wyszukajcie coś stalowego do kupienia na teraz.
realkrzysiek Napisano 30 Kwietnia 2014 Napisano 30 Kwietnia 2014 Kolega ma chyba dysonans poznawczy i nie wie jaką ramę ugryźć. Moim zdaniem przy zaproponowanym budżecie nie ma się, co zastanawiać i szukać jakieś porządnej stalowej ramy, a nie budżetowego aluminiowego wypustka.
BartEPBY Napisano 30 Kwietnia 2014 Napisano 30 Kwietnia 2014 Hej Sercem i dusza jestem za ramą TREK a , generalnie TREK, samej ramy nie sprzedaje, ale możesz kupić od chłopaków z KRYSPORTU w Bydgoszczy, albo DRE Rowery z Gdyni, da się dogadać na zakup samej ramy - polecam Bartek
asked Napisano 1 Maja 2014 Autor Napisano 1 Maja 2014 Widzicie... Do tej pory moje doświadczenia ze stałą były mało przyjemne głownie ze względu na wagę rowerów. Mój obecnie wazy niecałe 13 kg i to juz z dodatkami. Przeczytałem pare opinii o stali od raya i moze sie skusze. Sent from my iPhone using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.