4Shatan Napisano 29 Kwietnia 2014 Napisano 29 Kwietnia 2014 Siemano ludziska. Odświeżam trochę mój drugi rower, i jestem przed kupnem linek i pancerzy. Czy ktoś może mi coś polecić do mniej więcej kwoty 100 zł. Było by fajnie jakby pancerz miał dobre wykonanie . Poszperałem trochę w necie i jest tego mnóstwo , tyle że chciałbym się dowiedzieć od was , których najlepiej używać za dość przystępną cenę.
ugupu Napisano 29 Kwietnia 2014 Napisano 29 Kwietnia 2014 Ja w swoim rowerze używam najzwyklejszych pancerzy Shimano i nierdzewnych linek tejże firmy. Pracują poprawnie, są tanie więc kiedy mają już dość wymieniam je bez bólu.
4Shatan Napisano 29 Kwietnia 2014 Autor Napisano 29 Kwietnia 2014 ok dzięki, bo zastanawiam się jeszcze nad pancerzami clarksa, mam od nich klocki do vek i nie narzekam .
ugupu Napisano 29 Kwietnia 2014 Napisano 29 Kwietnia 2014 Clarksa nigdy nie używałem więc z autopsji nie wiem jak działają. Pewnie też nieźle, w końcu to nie jakiś no name.
4Shatan Napisano 29 Kwietnia 2014 Autor Napisano 29 Kwietnia 2014 zamówiłem właśnie clarksy, sprawdzimy je, xD wyszło jakieś 60 zł , linki, pancerze, końcówki, fajki, gumki, i czopki tak z ciekawości , mam preparat którego chciałbym użyć , mianowicie płynny sylikon. Czy ktoś już wpuszczał ten preparat do wnętrza pancerza?. Jak go wpryskam do środka pancerza zrobi się powłoczka która zaschnie następnie troche smaru teflonowego i powinno śmigać jak Gore nie:D?
szybkilopez Napisano 29 Kwietnia 2014 Napisano 29 Kwietnia 2014 Z linek to lepszych do tej pory nie miałem po prostu rewelacja http://vincere.nazwa.pl/sklep/index.php?p1083,unex-linka-przerzutkowa-silver-sleek-gleam
ugupu Napisano 29 Kwietnia 2014 Napisano 29 Kwietnia 2014 zamówiłem właśnie clarksy, sprawdzimy je, xD Skrobnij potem parę słów recenzji coby da potomności zostało
4Shatan Napisano 29 Kwietnia 2014 Autor Napisano 29 Kwietnia 2014 Dobre, napiszę kilka słów. @szybkilopez danke.
tobo Napisano 29 Kwietnia 2014 Napisano 29 Kwietnia 2014 Z linek to lepszych do tej pory nie miałem po prostu rewelacja http://vincere.nazwa.pl/sklep/index.php?p1083,unex-linka-przerzutkowa-silver-sleek-gleam Ciekawe jak to w rzeczywistoścy wygląda, to "na lustro".
4Shatan Napisano 29 Kwietnia 2014 Autor Napisano 29 Kwietnia 2014 normalnie, mogę ci wytłumaczyć, . Bo akurat tak się składa że pracuję przy robieniu Linek ale nie takich xD. druty stalowe przechodzą przez tak zwane ciągadło i je prasuje xD. to wygląda tak xD http://opolskie.all.biz/ciagadla-z-diamentu-naturalnego-g98547 wsadzasz tam druty, xD maszyna ciągnie i robi się lustro xD
szybkilopez Napisano 29 Kwietnia 2014 Napisano 29 Kwietnia 2014 Lustra może nie ma aż takiego, ale... jak się weźmie do porównania inną linkę czy nawet bardzo dobrą teflonową to tej szlifowanej na "lustro" praktycznie nie czuć zwojów linek jest odczucie jakby była z jednego kawałka, zmiana biegów chodzi jak marzenie.
4Shatan Napisano 29 Kwietnia 2014 Autor Napisano 29 Kwietnia 2014 a więc linkę na lustro proszę. xD podbiję dziś do rowerowego i spytam czy mają xD
ugupu Napisano 29 Kwietnia 2014 Napisano 29 Kwietnia 2014 Lustra może nie ma aż takiego, ale... jak się weźmie do porównania inną linkę czy nawet bardzo dobrą teflonową to tej szlifowanej na "lustro" praktycznie nie czuć zwojów linek jest odczucie jakby była z jednego kawałka, zmiana biegów chodzi jak marzenie. Zupełnie, jakbym czytał opis linki Shimano...
szybkilopez Napisano 29 Kwietnia 2014 Napisano 29 Kwietnia 2014 Kup, spróbuj to zobaczysz ja tam reklamy jej nie będę robił, bo mi nikt za to nie płaci.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.