Skocz do zawartości

[Linki i Pancerze] Opinie użytkowania "Jakie?"

4Shatan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siemano ludziska.

Odświeżam trochę mój drugi rower, i jestem przed kupnem linek i pancerzy. Czy ktoś może mi coś polecić do mniej więcej kwoty 100 zł.

Było by fajnie jakby pancerz miał dobre wykonanie . Poszperałem trochę w necie i jest tego mnóstwo , tyle że chciałbym się dowiedzieć od was , których najlepiej używać za dość przystępną cenę. 

Napisano

Ja w swoim rowerze używam najzwyklejszych pancerzy Shimano i nierdzewnych linek tejże firmy. Pracują poprawnie, są tanie więc kiedy mają już dość wymieniam je bez bólu.

Napisano

zamówiłem właśnie clarksy, sprawdzimy je, xD 

wyszło jakieś 60 zł , linki, pancerze, końcówki, fajki, gumki, i czopki 

tak z ciekawości , mam preparat którego chciałbym użyć , mianowicie płynny sylikon. Czy ktoś już wpuszczał ten preparat do wnętrza pancerza?. Jak go wpryskam do środka pancerza zrobi się powłoczka która zaschnie następnie troche smaru teflonowego i powinno śmigać jak Gore nie:D?

Napisano

Lustra może nie ma aż takiego, ale... jak się weźmie do porównania inną linkę czy nawet bardzo dobrą teflonową to tej szlifowanej na "lustro" praktycznie nie czuć zwojów linek :) jest odczucie jakby była z jednego kawałka,  zmiana biegów chodzi jak marzenie.

Napisano

Lustra może nie ma aż takiego, ale... jak się weźmie do porównania inną linkę czy nawet bardzo dobrą teflonową to tej szlifowanej na "lustro" praktycznie nie czuć zwojów linek :) jest odczucie jakby była z jednego kawałka, zmiana biegów chodzi jak marzenie.

Zupełnie, jakbym czytał opis linki Shimano...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...