megaPLayer Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 Przedstawię sprawę prosto: Jeździłem dosyć długi czas w piachu(czasami padał deszcz) no i z tego wynikło, że amortyzatory przednie się tak jakby zacięły. Jestem początkujący w jakimkolwiek serwisie roweru więc pytam was jak to naprawić/wyczyścić ? Dodam, że rower to nawet nie jest niska półka i nie chce w niego pakować pieniędzy wiedząc, że i tak będzie do... Tak na chłopski rozum to czy nie wystarczyłoby najprościej wlać tam wodę oczekując, że piach wyleci razem z nią ?
Fenthin Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 Karcher da radę każdej uszczelce I cóż, wlewanie dodatkowej wody do środka amortyzatora to drugi najgłupszy po "polerowaniu" goleni kątówką pomysł, na jaki można wpaść. Widelec trzeba rozebrać, usunąć syf, który nazbierał się wewnątrz, nasmarować i skręcić.
megaPLayer Napisano 25 Kwietnia 2014 Autor Napisano 25 Kwietnia 2014 A smarować to czym ? @edit: A ktoś wie może jak taki "noname" rozkręcić ?
Shuvv Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 rower to nawet nie jest niska półka A myślałem, że widelec. Co tam masz włożone?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.