Skocz do zawartości

[do 3500] jaki MTB

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, troszeczkę zwiększył się budżet na nowy rower. Co w tych pieniążkach jest warte uwagi. Mam 178 cm wzrostu i ważę 80 kg.

Sprzęt będzie używany w różnych warunkach. Chciałbym również zacząć przygodę z maratonami. Dziękuję za wszelkie podpowiedzi.

Napisano

Pewnie, że jest, ale ja akurat lubię tą markę + ten model ma dość jednolity osprzęt (głównie Deore, nie ma żadnych mieszanek) i powietrzny amortyzator, więc IMO warto go rozważyć.

Napisano

Dzięki. Poprostu chciałbym mieć przeglad równiez z innych marek. Mnie Twoja propozycja również przypadła do gustu ale być może ktoś z użytkowników zaproponuje coś jeszcze.

Osobiście skłaniałem się do modelu A8 Krossa z 2013 ale troche obawiam się tych pękających ram. Oczywiście w sklepie otrzymalem info ,że onie nie mieli do tej pory żadnych zgłoszeń i ramy są pierwsza klasa  :)

Napisano

Poluj na mbike renegade evo 2010, czasem można je ustrzelić właśnie w tej granicy cenowej, a chyba nic lepszego nie ma.

Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...