Skocz do zawartości

uchwyt na telefon i powerbank

jojoro

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Posiadam telefon LG swift G e975( wym 132 x 69 x 8,5 mm) i powerbank zalman zm-pb112iw 11200mAh (wym. 105 x 77 x 23 mm). Prosze o poradę jaki uchwyt do tego kupić, żeby pomieścić oba urządzenia. W telefonie odpalałbym nawigację, może endomondo itp, ale że ekran żre baterię jak smok więc po 1,5h-2h telefon pada. Dlatego kupiłem sobie powerbank.

Jest jeszcze jeden problem. Nie ma możliwości zamontowania tego na ramie, bo mam rower z "damską" ramą.

Myślałem żeby kupić uchwyt na kierownice w etui jakich wiele na allegro i jakiś mały futerał pod siodło na powerbank, a całość połączyć sobie kabelkiem microusb po ramie tam gdzie idą linki hamulcowe. 

Może jednak jest jakieś mniej problematyczne rozwiązanie?

Napisano

Widziałem to i bardzo mi się podoba, ale wygląda na mocowane do ramy, a ja mam rower "damkę" z bardzo obniżoną ramą - coś w stylu:

281213b57fb655837efa934c7984df32.jpg

Nie wiem na ile byłoby wygodne korzystanie z czegoś takiego. 

No i druga sprawa - jeśli wezmę taką szerokość, że zmieści się powerbank, to pewnie telefon będzie latał po tym etui na wszystkie strony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...