Skocz do zawartości

Polska w miesiąc - przełom lipca i sierpnia

Gość ElaG

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Jestem z okolic Katowic. Chcę wybrać się na ok. miesięczną wyprawę po Polsce. Planuję wyruszyć w drugi weekend lipca (możliwa zmiana). Trasa wyniesie zapewne ok. 2000 km. Miejsca, o które na pewno chciałabym zahaczyć to Bory Tucholskie, szeroko pojęte Wybrzeże i Mazury, okolice Białowieży. Reszta trasy i czasu do uzgodnienia- jestem otwarta na propozycje i modyfikacje. To ma być rekreacyjny wyjazd bez bicia rekordów- bardziej chodzi o odprężenie, podziwianie kraju i kontakt z naturą ;)

Jazda z sakwami, noclegi głównie pod namiotem, w części na dziko, w części w cywilizacji- zależy od trasy, jedzenie w głównej mierze przygotowywane własnoręcznie, ale czasem odrobina luksusu też nie zaszkodzi ;) Chciałabym to zorganizować niewielkim kosztem, ale bez przesady- nie zamierzam jeść cały miesiąc zupek chińskich ani też spać pod namiotem w burzę z piorunami.

Mój rowerowy partner się wycofał, dlatego szukam towarzystwa chociażby na jakiś odcinek tej trasy.

Pozdrawiam,

Elka 26

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...