bartlomiej15 Napisano 20 Kwietnia 2014 Napisano 20 Kwietnia 2014 Witam Jakiś czas temu złożyłem sobie rower do dh, lecz nie miałem juz pieniedzy na napinacz pod korbe. Teraz gdy go zakupiłem mam problem ze ściągnieciem korby. Mam ściągacz wszystko ładnie wkręcone i nie chce ruszyć. Nawet grzałem palnikiem i nic, aż na końcu połamałem ściągacz i lipton. Korba ISIS DRIVE Pomożecie mi ściągnąć tą korbę ? Pozdrawiam Bartłomiej
tobo Napisano 20 Kwietnia 2014 Napisano 20 Kwietnia 2014 A jaki miałeś ściągacz dokładnie? Bo ściągaczem do korb na kwadrat nie ściągniesz korby do suportu isis, potrzebny jest "grzybek" który oprze się na osi o większej średnicy.
Dudi353 Napisano 20 Kwietnia 2014 Napisano 20 Kwietnia 2014 Gumowym młotkiem obstukaj. Czy przy montażu nałożyłeś na ośkę suportu jakiś smar żeby korba się nie zapiekła? Pamiętaj, że jak wkręcasz ściągacz to "wypychacz" musi być maksymalnie schowany w obudowie ściągacza
qrczakzul Napisano 20 Kwietnia 2014 Napisano 20 Kwietnia 2014 W dobre strony odkręcasz? Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.