Skocz do zawartości

[przerzutka tył]Shimano deore na śrubę?

damian1988

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam mam rower w którym mogę zamontować przerzutkę na śrubę,lecz posiadam przerzutkę shimano deore i zależy mi aby ją zamontować na moją ramę i tutaj pytanie czy istnieją takie sposoby,abym zamontował ową deore do mojej ramy w której nie mam wyznaczonego miejsca na nią. Rama jest do "dirtu". Wybaczcie jeżeli napisałem coś niezrozumiale ale nie orientuje się w slangu rowerowym. Pozdrawiam.

@edit rama to "DunCon Pussy Dirt 2009"

Napisano

Dziękuje za odpowiedź po świętach wybiorę się do rowerowych może w mieście będą posiadać taki zaczep. Jak już przy okazji pytam to mam pytanie odnośnie zamontowania tam również przodu ponieważ z tego co się orientuje,aby dział przód musi być tył tak ? Posiadam korbę na 2 rzędy i chciałbym pod nią podprowadzić przerzutkę czy jest taka opcja ?

Napisano

Biję się w pierś- z hakami poziomymi nie miałem styczności, więc to była luźna propozycja.

A jeżeli chodzi o pzerzutke przednią, z tego co zauważyłem ta rama nie posiada przelotki linki, co komplikuje nieco sprawę . Nie wiem czy są adaptery, bo sam się z takimi nie spotkałem, najlepiej niech wypowie się jeszce ktoś bieglejszy w temacie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...