koziol Napisano 4 Kwietnia 2014 Napisano 4 Kwietnia 2014 Witam Koledzy Forumowicze! Zwracam się do Was z pytaniem takim: jakie macie sposoby na czyszczenie owijek kierownicy? moja jest,a raczej była biała... Próbowałem kilku specyfików i rezultaty marne,więc może ktoś z Was mi podpowie jak przywrócic im biel? z góry dzięki za odp Koziol
Mod Team adamos Napisano 4 Kwietnia 2014 Mod Team Napisano 4 Kwietnia 2014 Skoro próbowałeś już wszystkich sposobów, które zostały niejednokrotnie opisane na forum i żaden z nich nie zadziałał, to biel przywrócisz kupując nowa owijke.
tobo Napisano 4 Kwietnia 2014 Napisano 4 Kwietnia 2014 Odpowiedni kolor możesz przywrócić zmieniając obecny na inny Taki już urok bieli w rowerach - naprawdę białe jest to czego się nie używa.
merlin85 Napisano 4 Kwietnia 2014 Napisano 4 Kwietnia 2014 http://szosowaszosa.blogspot.com/2013/10/kochanie-mozesz-mi-wyczyscic-owijke.html Działa? Nie wiem. Spróbować? Warto
fatchris Napisano 5 Kwietnia 2014 Napisano 5 Kwietnia 2014 Ciepła woda + szczoteczka + mydło i szorujemy tylko uważać na kierunek wykonywanych ruchów żeby nie uszkodzić owijki. Schodzi aż miło - przynajmniej w moim przypadku ale kupiłem już czarną owijkę, żeby mieć spokój.
mklos1 Napisano 5 Kwietnia 2014 Napisano 5 Kwietnia 2014 Ja posiadam taki środek. Bardzo dobrze czyści różne powierzchnie. Miałem kiedyś owijkę na kierownicy. Biały kolor jest fajny, ale to walka z wiatrakami....
kamar59 Napisano 5 Kwietnia 2014 Napisano 5 Kwietnia 2014 Zmienić kolor owijki na czarny na pewno pomoże
Miloniu Napisano 5 Kwietnia 2014 Napisano 5 Kwietnia 2014 Też ostatnio stanąłem przed dylematem przy renowacji szosy. Chciałem dać białą owijkę do białego lakieru ale problemy z brudzeniem się takiej owijki skłoniły mnie do czarnego koloru. Częste czyszczenie owijki na pewno skróci jej żywot.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.