Skocz do zawartości

[Białe owijki] sposoby na czyszcenie

koziol

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Koledzy Forumowicze!

Zwracam się do Was z pytaniem takim: jakie macie sposoby na czyszczenie owijek kierownicy? moja jest,a raczej była biała... Próbowałem kilku specyfików i rezultaty marne,więc może ktoś z Was mi podpowie jak przywrócic im biel?

z góry dzięki za odp ;)

Koziol

• Mod Team
Napisano

Skoro próbowałeś już wszystkich sposobów, które zostały niejednokrotnie opisane na forum i żaden z nich nie zadziałał, to biel przywrócisz kupując nowa owijke. :)

Napisano

Odpowiedni kolor możesz przywrócić zmieniając obecny na inny :) Taki już urok bieli w rowerach - naprawdę białe jest to czego się nie używa. 

Napisano

Ciepła woda + szczoteczka + mydło i szorujemy tylko uważać na kierunek wykonywanych ruchów żeby nie uszkodzić owijki. Schodzi aż miło - przynajmniej w moim przypadku ale kupiłem już czarną owijkę, żeby mieć spokój.

Napisano

Też ostatnio stanąłem przed dylematem przy renowacji szosy. Chciałem dać białą owijkę do białego lakieru ale problemy z brudzeniem się takiej owijki skłoniły mnie do czarnego koloru.

Częste czyszczenie owijki na pewno skróci jej żywot.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...