Skocz do zawartości

[ do 2000 ] rower cross/trekking .

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, 

Poszukuje roweru do jazdy codziennej ( ok.100 km tygodniowo) do jazdy po zwykłej drodze jak i polnych dróżkach czy lesie . Mam 1000-1500 zł resztę chciałbym spłacić w ratach . Pochodziłem troche po sklepach, pozaglądałem na różne strony/fora ale jak człowiek się nie zna i pierwszy raz kupuje swój własny porządniejszy rower to ciężko jest się zdecydować . Stąd moje pytanie i prośba ;) Mam 173 cm / 90 kg ( ciągle spada :D ) dlatego rama raczej M, 17"-19" . Jakie hamulce ? warto dopłacać za hydrauliczne ? z jakiej firmy warto kupić w takiej cenie ? Nie chciałbym w krótkim czasie dopłacać do sprzętu . Planuje zamontować światła, ewentulanie błotniki .

Mogę liczyć na waszą pomoc ? Znacie jakiś model odpowiadający moim parametrom i wymogom ? Na co zwrócić uwagę przy wyborze roweru ?

Napisano

Ok, chyba się zdecyduje na tego viper'a . Polecacie jakiś sklep internetowy albo stacjonarny na śląsku  ?

Skoro wg moich obliczeń odpowiednia rama dla mnie powinna mieć 18,6 " ( wiadomo, że takiej nie ma ) to lepiej kupić 19" czy 17 " ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...