meridziak Napisano 31 Marca 2014 Napisano 31 Marca 2014 Witam, Poszukuję roweru enduro downhill, mój wzrost 170cm, waga ok. 63-65kg. Rower mógłbym składać na części (chyba jest to najbardziej opłacalne) , albo nowy lub mało używany. Najlepiej aby amortyzator miał minimum 140mm skoku ( najlepiej chciał bym aby sięgał do kierownicy ) . Nie wiem czy do takiej kwoty ( ew. 100 czy 200zł różnicy mi nie robi ) będzie też amortyzator z tyłu. Tak jak na tym zdjęciu http://img706.imageshack.us/img706/4539/p4pb9200347.jpg Proszę o pomoc.
meridziak Napisano 3 Kwietnia 2014 Autor Napisano 3 Kwietnia 2014 Orientuje się tu ktoś o enduro / !?
Roonin Napisano 3 Kwietnia 2014 Napisano 3 Kwietnia 2014 No ale przecież ty już się tak wyedukowałeś że innym chcesz doradzać to poco się pytasz ?
Krzaku Napisano 8 Kwietnia 2014 Napisano 8 Kwietnia 2014 CześćJeśli jesteś zainteresowany rowerem enduro, mam coś na sprzedaż, ale w przedziale < 4999zł. Rower to Agang Cult 3.0. Byłbyś zainteresowany?
Roonin Napisano 8 Kwietnia 2014 Napisano 8 Kwietnia 2014 Ty wez zobacz na jego profil i co on wypisuje a dopiero oferuj mu rower. Przecież on wie tyle o rowerach że mają koła i ramę a o rowerach FR/DH nie ma bladego pojęcia. Wklej mu foto, jak będzie miał "amortyzator do kierownicy" to może wezmie .
Mod Team Puklus Napisano 9 Kwietnia 2014 Mod Team Napisano 9 Kwietnia 2014 Panowie delikatniej, nie każdy zaraz wszystko wiedział Mozna śmigać DH nie znając sie na niczym poza jazda ... ale za 3 pińcet to co najwyżej signa FR można sobie poskładać ... i to poważnie mowie.
Roonin Napisano 9 Kwietnia 2014 Napisano 9 Kwietnia 2014 Masz rację i przeważnie nie robię takich rzeczy ale jak ktoś nie ma grama pokory to go trzeba na ziemię sprowadzić. Nie chodzi mi o ten temat tylko o inny w którym kolega próbował nas wszystkich uświadamiać a okazało się że nie ma zielonego pojęcia co pisze. Sam nie uważam siebie za jakiegoś specjalnego znawcę ale jak nie mam o czymś pojęcia to siedzę cicho i nie udaję że zjadłem wszystkie rozumy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.