Skocz do zawartości

[do 3500zł] Rower enduro Downhill

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Poszukuję roweru enduro downhill, mój wzrost 170cm, waga ok. 63-65kg.

Rower mógłbym składać na części (chyba jest to najbardziej opłacalne) , albo nowy lub mało używany.

Najlepiej aby amortyzator miał minimum 140mm skoku ( najlepiej chciał bym aby sięgał do kierownicy ) .

Nie wiem czy do takiej kwoty ( ew. 100 czy 200zł różnicy mi nie robi ) będzie też amortyzator z tyłu.

Tak jak na tym zdjęciu http://img706.imageshack.us/img706/4539/p4pb9200347.jpg

Proszę o pomoc.

Napisano

Cześć
Jeśli jesteś zainteresowany rowerem enduro, mam coś na sprzedaż, ale w przedziale < 4999zł. Rower to Agang Cult 3.0. Byłbyś zainteresowany? 

Napisano

Ty wez zobacz na jego profil i co on wypisuje a dopiero oferuj mu rower. Przecież on wie tyle o rowerach że mają koła i ramę a o rowerach FR/DH nie ma bladego pojęcia.

Wklej mu foto, jak będzie miał "amortyzator do kierownicy" :002: to może wezmie :laugh:  .

• Mod Team
Napisano

Panowie delikatniej, nie każdy zaraz wszystko wiedział :D Mozna śmigać DH nie znając sie na niczym poza jazda ... ale za 3 pińcet to co najwyżej signa FR można sobie poskładać ... i to poważnie mowie.

Napisano

Masz rację i przeważnie nie robię takich rzeczy ale jak ktoś nie ma grama pokory to go trzeba na ziemię sprowadzić.

Nie chodzi mi o ten temat tylko o inny w którym kolega próbował nas wszystkich uświadamiać a okazało się że nie ma zielonego pojęcia co pisze.

Sam nie uważam siebie za jakiegoś specjalnego znawcę ale jak nie mam o czymś pojęcia to siedzę cicho i nie udaję że zjadłem wszystkie rozumy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...