temen Napisano 30 Marca 2014 Napisano 30 Marca 2014 Zauważyłem dopiero kilka godzin po zakupie roweru - trochę mnie zaskoczyło, że w rowerze za jakaś większą kasę linki są zamocowane na opaski zaciskowe, to normalne? (rower Trek Superfly)
Mod Team michuuu Napisano 30 Marca 2014 Mod Team Napisano 30 Marca 2014 Mocowanie przewodu hamulca hydraulicznego jest otwarte więc jakoś trzeba go przytrzymać. Żadna ujma dla roweru ani firmy.
temen Napisano 30 Marca 2014 Autor Napisano 30 Marca 2014 Nie mówię, że ujma, po prostu zaskoczyło mnie trochę, stąd pytanie czy to standard. Dzięki :-)
beardman Napisano 30 Marca 2014 Napisano 30 Marca 2014 W pierwszym fullu miałem razem z ramą plastikowe spinki do mocowania przewodu. Ale bardzo szybko sam zmieniłem na "trytytki". Spinki wcale nie były estetyczniejsze. Były za to dużo mniej pewne. Połowę bardzo szybko pogubiłem. Może w sklepie/serwisie mieli podobne przypadki i wyszli z założenia, że lepsze pewniejsze zapięcie. A może po prostu nie mieli takich na stanie. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.