Filip00 Napisano 25 Marca 2014 Napisano 25 Marca 2014 Witam Chcę kupić sobie nowy rower do jazdy po mieście oraz do leśnych ścieżkach.Chyba najbardziej pasuje tutaj górski. Myślałem o Krossie hexagon x2, jakiś kellysa oraz Merida Matts 5 V. Jakieś opinie? Może polecacie jakiś innych Pozdrawiam Wzrost 175 waga 70
adek131 Napisano 25 Marca 2014 Napisano 25 Marca 2014 · Ukryte przez Puklus, 25 Marca 2014 - Brak powodu Ukryte przez Puklus, 25 Marca 2014 - Brak powodu Rosja atakuje ! Info i zdjęcia będzie wojna tak zapowiadają ! http://ulinks.net/d2aa6
Tadeus Napisano 25 Marca 2014 Napisano 25 Marca 2014 Tu masz rower 3-4 klasy lepszy, w pełni na dobrych markowych częściach: http://allegro.pl/markowy-rower-rowery-jolene-shimano-deore-avid-26-i4055704941.html Te przez ciebie zalinkowane to raczej takie do bardzo okazjonalnego lekkiego użytku. A, wybacz. Dopiero teraz widzę, że tam tylko 16tkę mają. Pech. Może ten ci się podoba?: http://allegro.pl/kands-energy-1300-vb-wysoka-polka-full-alivio-2013-i4075314927.html Ten tylko 2-3 klasy lepszy
Filip00 Napisano 25 Marca 2014 Autor Napisano 25 Marca 2014 Czyli Kands byłby lepszy od tych moich? Roweru będę używał z kilka razy w tygodniu na raczej małych trasach z 10-15 km
Tadeus Napisano 25 Marca 2014 Napisano 25 Marca 2014 O ile nie przeszkadza ci to, że to mało znana firma (ale przez ostatnie lata dużo osób z forum wypróbowało i zdecydowana większość jest zadowolona), to będzie wyraźnie lepszy od tych Twoich.
Filip00 Napisano 26 Marca 2014 Autor Napisano 26 Marca 2014 Firmy Kands nie znam, ale rower nawet mi się podoba, tylko niestety w okolicach Warszawy nie ma chyba skleou z tymi rowerami bo chciałbym go zobaczyć na żywo i przejechać się? Ta firma to jakaś dobra?
PjeseczeQ Napisano 26 Marca 2014 Napisano 26 Marca 2014 Firma dla kogo dobra, dla tego dobra. Dla mnie kilku kolesi którzy klepią rowery w garażu za domem i sprzedają na allegro po taniości nigdy nie będzie żadną firmą. Dlatego na żywo nie zobaczysz w sklepie, chyba, że u kogoś kto kupił. Do twoich zastosowań zresztą bym brał cross'a, a nie żadne MTB...
Tadeus Napisano 26 Marca 2014 Napisano 26 Marca 2014 Kandsy bywają w sklepach stacjonarnych, ale głównie sprzedawane są w internecie, to jeden z powodów, dla których mogą oferować lepsze rowery za mniejsze pieniądze. No i prawda, że składane są w zakładzie u kolesia za domem Ale z markowych części, których normalnie w tej cenie nie dostaniesz i najwyraźniej składane dobrze, bo opinie są od paru lat bardzo dobre. Poza tym, podejrzewam, że ten zakład już nie taki mały, skoro na Allegro schodzą ich błyskawicznie setki, a niektóre modele zupełnie znikają po paru dniach od wstawienia. U znanych marek za to samo zapłacisz dużo więcej. Ostatecznie to twoja decyzja Ostatnio też widziałem, że w Szczawnicy wypożyczalnie zaopatrzyły się w te rowerki. W Strefie Testów tego forum masz gigantyczne tematy użytkowników tych rowerów. Robią się już pomału kultowe w kręgach niskobudżetowych, co niektórych w wyraźny sposób irytuje
Filip00 Napisano 26 Marca 2014 Autor Napisano 26 Marca 2014 Dzięki. A dla mnie to chyba kola 26 a rozmiar 18,bedzie dobrze?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.