Skocz do zawartości

[Siodełko] Może ktoś takie użytkuje.

Pinio46

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Doberek :D

Jako że sprzątneli mi z przed nosa kanapę Selle Italia C2 Gel zacząłem przeglądać alle.. i znalazłem coś takiego http://allegro.pl/siodlo-siodelko-komfortowe-z-otworem-vader-669c-i4022965260.html

Jak widać jest to podróba ww kanapy. Może ktoś użytkuje to siodło drogie nie jest, pewno i jakość wykonania będzie licha. Niemniej jeśli ktoś ma takim śmiga to niech się podzieli wrażeniami. Chyba że macie jakieś inne propozycje co do kanapy.

Wysłane Tapatalkiem

• Mod Team
Napisano

Co Ci po czyjejś opini, jak jednemu będzie "leżało", drugiemu średnio, a Tobie wcale?
Z siodłami już tak jest, że każdemu co innego pod doopą pasuje i po prostu trzeba szukać "swojego".

Napisano

Siodełko bardzo podobne montowane w lazaro. Dla mojej dziewczyny bylo za twarde dla mnie jest spoko ;) tylko wczesniej miałem strasznie twarde siedzisko więc moja ocena nie musi byc miarodajna ;) jak kolega napisał każdy musi znaleźć swoje dupopodtrzymywacz ;)

Napisano

Nie no wiem że każdemu co innego podejdzie. Pytam o jakość materiałów oraz wykonania tego siodła. Teraz jeżdżę na Selle Italia SL bez dziury i chciałem kupić coś z dziurą co by wiadomo ;)

Wysłane Tapatalkiem

• Mod Team
Napisano

Miałem oryginalne C2 w wersji bez dziury, ogólnie dla mnie dramat. Nie dało się na nim jeździć - dostałem jako oem w szosówce.

Napisano

Ale że niby twarde czy geometria nie teges ? To moje też do najmiększych nie należy. Generalnie chodzi mi o to żeby mnie nie uwierało tu i ówdzie. ;)

Wysłane Tapatalkiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...